Monday, November 2, 2009

terINgat heNGat...

hmmm....blues datang lagi...dah lamer dah hangen blues neh tak datang...mgkin sebab ai busi kan kan kan tp tak der la cam sorang budak tuh...asek klem die busi jep ari2 hahaha.... sengaja p baca blog teman lama neh..dan tetiba syahdu la pulak....meh nak bagitau...aok nih x-KMPP (Kolej Matrikulasi Pulau Pinang) sebenor nyer..malas nak sebut malas nak ingat walopom benda tu part of my life...huhuhu...



KMPP...........ngko ler...

1) tempat first ai jauh dari pameli...dulu sure akan gayut dgn ma abah 4x sari...pagi sblm g kelas...tghari...petang n malam...dan tiap sesi 30 menet wajib!!! time tu public phone la kawan karib ku..banjir kilat siap skali yaaaa...

2) first time gak duk sebilik dengan orang yang tak pernah kenal....mmg nak adapt, ALLAH jer tahu ai ni ceriwit yaa..heheh... tp alhamdulillah... betul tak kengkawan ku?hahaha

3) ni ler tempat gugurnya ayat kramat kitorang somi istewi eh eh...kitorang tak sebut ai lab yu aper ek... cuma declare jer..eh eh...camna tuh???? len kali nak wat entry khas la pasal declare neh..huhu hihihi tak malu tolll

4) ni ler tempat gak di mana belajar naik bas dengan teksi...jangan tak tau...tak pernah sepanjang hayat ku nek benda alah tu lau sebelum neh

5) kat sini tempat pertama blaja pakai sluar Jeans bukan sua Jean isteri Pak Lah tu okey? sebelum ni NO NEVER...haram dirumah ku tp time tu sua ala2 gaya mak2 orang jer

6) berat badan ku nek sampai 75kg... nak same cam ngandung ari tuh daaaa gemok yang hamat2...

7) kua dengan laki2 pertama pom kat sini ekteli dgn dier sorang jer salu nyer pom..skrg somi ai tau, perhatian seme.... dulu jgn harap..nak bercakap dengan laki pom ai tak mo...hush deshum!!! ape kes... sampai pernah orang kata ai ni kurang lurus yuuu

8) memula pakai hp...line mobikom sape tau? bil sampai 2k yuuu abah ngamuk giler..hahahaha

9) amek MUET kat sini...band mmg up la sebab kengkawan sini paksa speaking dapat MUET best... saje gatal amek kat UPM skali lagik dapat band 3 jer..huhuhu..padan muka

9)paling penting...ai kantoi matrix.............huuuuuuuuuu....sedey......sampai skrang...rindu kat kmpp ade...tp.........luka tu terlalu berat n diri sendiri nih jenis payah nak maafkan diri..tu la pasal
pe2 pom....tah la.banyak kenangan manis kat sini...cuma, rasa pedih tu ader lagi...hmmm....

*buat semua lecturers....thanx a lot....walopom saya tak tercorak sebagaimana sepatutnya..tp ilmu yang pernah anda semua curahkan....ade dalam hati saya....sampai mati

2 comments:

  1. alamak..klu cmtu..penuh arr duit syiling dlm publin pon tu ..duit sekeleng aok saje dak...hahaha...aok ni cerewet yak...sama le mcm koi..cerewet jugekk..woi!mobikom rm2k?gile aok!!!!kah kah kah!!!!

    ReplyDelete
  2. pakcek tau ke line mobikom?murah kan?hehehe...tu la...sbb abah sian ank manje die ni turun kol malam2 per..bagik henpom...skali...semput terus...hahaha

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)