Tuesday, March 30, 2010

soRRy.....

evEn thOu I dO tHingS taT Hurt
I tRy sO haRd tAt YoU AlwaYs See
HoW MuCh YoU beIng In My LiFe
AnD How MucH yOu'rE MeaN TO Me

iM sorRy Yet aGAin FoR CaUsinG You pAiN
tAT iS The Last ThiNg i EvEr Want To Do
EveN WheN i Am TryIng tO LooK OuT fOR YOu
And Do The RigHt tHing
i'M mEss Up...i'M soRRy foR ThAT tOo

i HopE yOu StiLL KnOw How MucH i Love aND chEriSh You
LikE nOthIng Else iN My LifE GivE me tHe trIlL oF beINg LovE By YoU
i HopE TaT yOu ListEn aNd See It in My eyEs
tIs SinCere ApoLogy ComES fRom tEArs of My LifE

pEnuRUnAn-KeMInatAN

ya...lama juga tak up date blog..kenapa?

1) jarang ade pluang jalan2
2) ade pluang...tak bawak kamera lak takkan takat cite je
3) mud tak gitu baik asek loya jer
4) beban kerja telah meningkat..juga beban2 lain..termasuk beban hamba Allah baru dalam perut ni nape org suka kata dalam perut???
5) komputer baru elok..semalam baru dibeki mud malas ade g

dan belog-jalan semalam...wah ramai orang mahu tutp blog ya????tahla...dgn keadaan tak besh ni..nak kena slow2 gak ale lau tutup pun bukan ade org sedey ponn tp still suka jalan2 masuk umah orang dan jadik pembaca diam..hahaha

Tuesday, March 23, 2010

soWi MoRi

rindu gilerrrrrrr nak berblog...ber-jalan-jalan-blog

ber-komen-kuman dalam blog

aduhai..nape la komputer opes ni wat hal padahal baru sebulan dapat

on je blank...on je blank..blank je on

tulun......

Monday, March 15, 2010

unDaNG uDang...

ade tak undang2 pelik dalam takhluk jajahan kluarga korang????
sape yang buat undang2 tak bertulis tu????
besa mak ke ayah????
ande sbgai anak shuke tak?????
sure bhenci kan kan???? same le
tp bile sndiri dah jadik mak orang ni...suka suki lak wat praturan same
besh kan ade jajahan takluk sndiri..hehehehe
*tivi leh tgk sampai kol soploh malam je ok fine
*nak guna tndas kena sembur air kat lantai bagi basah dulu baru tunai hajat
*nak makan pagi...kena wat keje umah masing2 dulu.. jd cindirela kejap
*tivi leh buka pukul 8 - 10 pg...lepas tutup...petang pukul 1 - 3 ptg je
* pkul 4.30 wajib main kat luar dulu tak panas cam skrg ni
*brita wajib tonton walopon tak suka... nnti abah soal
*solat kena jemaah hahahaha..gelak pasal salu la wat alasan nak lari
tu antara undang2 tak termaktub dalam umah mase kecik2 2 dulu...rindu nyer rumah

Thursday, March 11, 2010

reSuLt Kua..ye YEa

ari ni result kua....cam hepi jer kan kan kan???
bia adik yang amik result pommm
tringat lak amik result dulu...
dah lame daa... 10 taun daaa..
datang pepagi g...time tu la nak jumpa kawan lama tak jumpa mase cuti
ade yang bawak pakwe makwe bagai
huk aloh!!!!
yang mekap tebal cam ape pun ade...
dah cam sarkis lak...hahahaha...
jahat toll molot
tp alhamdulillah...agregat baik... pangkat 1, 11 agregat...
same cam abang :) tp lain la pont dapat nyer
owh...trasa nak balik ke jaman tu....
*tetiba trase tua
**wehh...rindu korang weh... 5musytari make sure reU jalan

Thursday, March 4, 2010

sAkiT yaNG bEsH...

bila balik keje makanan dah sedia
baju ade yang tolong basuhkan
menan trabur dah berkutip
rumah dah bersapu
dapur dah bersusun berlap
sonot kan iduppp????
*so tak kesah sakit ni..lagipun ni bukan sakit yang sakit pun..hehehe
**sabar jela abang aliff ye..bile g nak manja2..hehehe

Monday, March 1, 2010

uJunG menGghu...

saje nak tempek pic..tak ke mana ngat pun hujung minggu..plan nak g bukit tinggi la..nak g cameron la..last2 pulau chekas sajoo...hahaha...tp ok la...saje bawak budak tenit tu jalan2 disamping melarikan diri dari kepanasan yang sangat membahang di kala ini..huhuhuhu.... oh a,tempat ni name je pulau chekas tau...tp die bukan pulau..cam jeram gitu la...dalam 30km dari bandar Raub, tempat berkelah yang baru nak di'up2' olej kerajaan la kiranya...kemudahan still kureng g..tp ok la...yang penting sejukkkkkk!!!!!!rasa cam hensem jer abang sini...so tepek la pic ni..hahaha
ini bersama mak si Aliff lak
ini pic bersama bintang undangan kami dari Sg Buloh..ada ilmu dugong cik Yah ni..hehe
Aliff dan abah...