Monday, March 1, 2010

uJunG menGghu...

saje nak tempek pic..tak ke mana ngat pun hujung minggu..plan nak g bukit tinggi la..nak g cameron la..last2 pulau chekas sajoo...hahaha...tp ok la...saje bawak budak tenit tu jalan2 disamping melarikan diri dari kepanasan yang sangat membahang di kala ini..huhuhuhu.... oh a,tempat ni name je pulau chekas tau...tp die bukan pulau..cam jeram gitu la...dalam 30km dari bandar Raub, tempat berkelah yang baru nak di'up2' olej kerajaan la kiranya...kemudahan still kureng g..tp ok la...yang penting sejukkkkkk!!!!!!rasa cam hensem jer abang sini...so tepek la pic ni..hahaha
ini bersama mak si Aliff lak
ini pic bersama bintang undangan kami dari Sg Buloh..ada ilmu dugong cik Yah ni..hehe
Aliff dan abah...

9 comments:

  1. adoi...ilmu dugong ye...leh tuntut??

    ReplyDelete
  2. Salam she...

    Ohh seronoknya mandi-mande... :))

    Akak yang malas sikit bab2 nak gi sungai ni, bila pk time sampai balik umah. Nak clearkan baju2 basah yang bercampur ngan pasir sungai tuh...aduss

    ReplyDelete
  3. 0 : hahaha..besa lau lelaki kelantan pandai2 brenang..so tak perlu ilmu dugong ni kot..ilmu ni untuk golongan baru2 nak blaja brenang..hahaha

    fzi : same le...tu sape2 y mandi tu baju dan sua tak de poket pe..mudah..lau leh nak suh diorang bogel je kak..hahaha

    ReplyDelete
  4. musim panas ni, mandi sungai memang seronok.

    ReplyDelete
  5. kalo la sungai tu depan umah je...basuh keta pun sonot...hahahaha

    ReplyDelete
  6. hahaha...basuh keta guna air sungai..rendam terus je kan???...heeeheee...jimat jimat..huhuhu..

    p/s: musim panas ni, mmg sonok kalo dapat berendam...

    ReplyDelete
  7. mmg niat gitu pun shila...rendam jer..hehehe...lepas tu tuan die pun same brendam air mate..hahahaha

    kelantan hujan tak???sini panas garing weh..lau hujan pun tak sberapa...angin kuat la...sampai tercabut atap2...

    ReplyDelete
  8. dah lama x update entry u sis. dah ada baby coming soon eh?tahniah.;)

    ReplyDelete
  9. niza : :) haah...rezeki

    ari tu mud sedih g...

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)