Tuesday, March 30, 2010

pEnuRUnAn-KeMInatAN

ya...lama juga tak up date blog..kenapa?

1) jarang ade pluang jalan2
2) ade pluang...tak bawak kamera lak takkan takat cite je
3) mud tak gitu baik asek loya jer
4) beban kerja telah meningkat..juga beban2 lain..termasuk beban hamba Allah baru dalam perut ni nape org suka kata dalam perut???
5) komputer baru elok..semalam baru dibeki mud malas ade g

dan belog-jalan semalam...wah ramai orang mahu tutp blog ya????tahla...dgn keadaan tak besh ni..nak kena slow2 gak ale lau tutup pun bukan ade org sedey ponn tp still suka jalan2 masuk umah orang dan jadik pembaca diam..hahaha

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)