Wednesday, May 16, 2012

Hobi Sulung

Ini pic Aliff sendiri yang tangkap. Guna henpon mama. Sabtu dua minggu lepas. Saya kerja bawak die ke opes. Adik tinggal kat rumah pengasuh. Suka sangatla amik gambar sekarang ni. Tiap-tiap minggu kene cek henpon, kalo tak sure penuh dalam henpon tu dengan pic bukan-bukan. Gambar seksi seksa semua ada. Tapi bila cek -cek balik. Cara die amik gambar dah bertambah maju. Dari bergegar ke teguh gini. Dari pic asek punggung kaki orang je..dah ade titik fokus. Lubang idung jelas tu penting ya. Cumanya...memory tepon asek penuh dikerjakan dua bradik ni. Adeh...

Tuesday, May 15, 2012

Hari Belia Negara 2012

Dah lama ai tak buka blog. Bukan sebab konon bizi tapi dek kerana line tenet tak dop. Line streamix skali dengan router seme dihangkut oleh pihak yang berkenaan. Oh..sangat susah hidup ai. Rasa macam duk dalam gua pulak. Cheh..!!! 
Ni saje ai nak pomot Hari Belia Negara... Hari Belia ni disambut tiap2 tahun pada 15 Mei esok Hari Guru adesss ape nak masak untuk Cikgu Nak tahu sejarah pasal sambutan Hari Belia ni silalah gugel eh..ai malas la. Mud ada ni pon nak buat entry ringkas je. Sambutan Hari Belia Peringkat Daerah Raub dah buat pada 4-7 Mei yang lepas. Peringkat Negeri Pahang pulak 18-20 Mei ni di Kontan. Sape2 ade masa nak pergi, moh le..ai  insya ALLAH ade kot, tengok camna. Sebab kat sini pon ade program daerah gak. Dan sambutan kebangsaan nyer pada 23-27 Mei Putrajaya..Macam2 acara ada.  Ade lebih 500 acara tahun ni sebab nak tarik 2juta belia kan??? 
Cuma yang ai tak sonot..kene bertugas. Ni tengah tunggu surat bertugas..adessss...mana nak tinggal Bulat lama2. Demam hari tu tinggal kat Cikgu sehari, balik-balik tengok Cingu yang monyok lebih. Aneeq si Bulat tu ok je..hehehe


Sila klik pic tu untuk tengok acara2 yang ada....Kemahin malas ai tau