Tuesday, July 31, 2012

Akhirnya...


Surat nan sehelai ni la hak duk tunggu-tunggu 2minggu lebih. Kerana surat sehelai ni la pojek mojek kami lewat stat dari plan asal. Huhuuu...akhirnya dia sampei juaaaaa. Petang semalam setel semua. Terus pos express yang kadang tak berapa nak best tu. Moga-moga selamat sampai. Cepat kembali ye sayang...

Tuesday, July 3, 2012

Insya ALLAH..

Insya ALLAH projek mega kuaga kami akan bermula bulan Julai ni. Eh dah bulan Julai kan?? Mean bila-bila masa akan start. Ikut kata apek tu dalam masa 3bulan. Harap-harap betul la. Dari dengar-dengar cakap-cakap pelanggan lepas die buat rumah memang laju. Kami takut gak...buat rumah lelaju karang lelaju jugak menyembah bomi. Dah cek banyak rumah apek ni buat dah lebih 15tahun pon ok lagi. Jangan kata karang 20 tahun runtuh...hoisshhh...  Ini pic 3D rumah kecik kami. Alhamdulillah...tengok pic ni pon dah rasa damai je. Cikgu siap print tampal kat meja keja dia amik mood nak keje ke camna bang??  Semoga terbaik buat kami :)