Monday, November 2, 2009

buKan Nak MenIRu...

yup..entry ni ber-sumber-inspirasikan incik nizamsani terima kasih pada incik kerana memberikan ku sumber ilham sekali lagik nak bagitau...bukan mau tiru itu incik yaaa...kerana entry ini akan terkluar cara tak sengaja biler marah di tahap sangat marah...huh...

elops orang2 Jabatan....tau la korang2 duk atas dalam hierarki ke pe ke walopom gred same jer tapi tulun la...buat la keje korang betul2.....tak amalkan 5S ker???? (sile baca dengan nada perli) meja korang2 tuh berlambak seme binatang leh idup tau tak??? tak singa tah rimau tah badak tak pom lembu pendek tu dah makan repot yang korang2 nak tuh...dan ini bukan kali pertama ok kes ini..BUKAN KALI PERTAMA.... dah EMPAT kali...kita same2 makan gaji...so jangan nak memandai suh orang bawah ni buat kerja lebey tanpa rasa ikhlas....nih mmg tak ikhlas sungguh2 daaa....ingat kami ape ar? "hilang?kan ade back up file?salah you la tak der back? i nak repot tu? anta soft copy same?" eeee.......taik kucing taik unta punya orang....monyetttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

huh...........nak buat balik dah repot tuh....
*dah tak jadi kunun2 nak tiru incin nizamsani...bagi ayat pendek ringkas padat..marah nyer pasal...huhuhuhu

6 comments:

  1. maroh ngt tu weh....tp mmg taik gabrielle org gituh!koi mboh bengang jugek kala ande org gituh!

    aok lempang kan aje!senang!

    ReplyDelete
  2. lepas geram nmpk... takpe laa... lepas geram takpe tapi jgn lepas kentut dah lerr... hehehe sowi gurau je... moga ceria selalu... :)

    p/s:penah lepas geram smbil tkentut... :P

    ReplyDelete
  3. hahaha...kejap jer marah..buat pakcik n syah..aok nih payah marah...mudah sejuk nyer... plg2 marah pun aok nangis jer..
    syah : tak nak buat gitu...opes ni ekon..kam bau sluruh alam opes
    pakcik : kalau la koi nih leh lempang mmg dah kene...nak maki pun tak lepas...hahaha

    ReplyDelete
  4. kah kah kah!!mcm2l la aok ni..hahaha...

    ReplyDelete
  5. itu la pasal...dusyum dusyum diri sendiri..
    p/s:tu la pasal cine tu leh hit n run keta ai..huhuhu

    ReplyDelete
  6. saje google2 nick sendiri.
    baru jumpa entri ni.hehe.

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)