Friday, November 20, 2009

aPa PEndaPAt AndA?


pic ni dapat dari sini bk thanks ya ajarin!!! memula tengok dah terkedu kedan dah... hmmm, sesuka ati diorang buat camtu...sedangkan rasanya agama kita tak pernah pom persendakan agama diorang cuma adelah bebudak bodo yang igt stylo pakai barang salib tu pun rasanya bukan mempersendakan...diorang lagi suka tgk kebodohan kita...owh menakutkan...apa patut kita buat??? dunia dah akhir zaman... hmm,tengah piki kan nasib sndiri..Ya ALLAH...

*terima kasih anoor...saya copy gambar awak

8 comments:

  1. cantik orang tu buat..tapi sayangnye~ nama Allah dan Muhammad bakal2 dibawak tidur..di bawak masuk toilet..moga2 perempuan itu sentiasa kepanasan

    ReplyDelete
  2. pakcik : hmm...kalo lah ade kuasa magic nak jer g halimun siat2 jap kulit die tuh
    oekd :bukan takat tu jer...masuk disko,minum2,zina2...
    hmmm....sedihlaaaa

    ReplyDelete
  3. xpe she. elok sebarkan benda nih bior sama2 doakan kapir keparat nihc ecepat masuk lobang kubur!

    ReplyDelete
  4. marah nampak...hehehe..sbb dah ade islam sndiri mempermainkan agama...org lain lagi la...kita patut lebih bersatu...ewahhh

    ReplyDelete
  5. kalo sy laa... sbb sy ni jahil... byk sgt dosa... maka... sy cuma nak doakan agar:

    (1)Allah berikan hidayah kepada mereka dan agar dibukakan pintu hati mereka betapa benar dan indahnya Islam...

    (2)moga mereka juga sama2 lafazkan kalimah penyaksian yg sama dgn kita... kalimah tauhid Lailahaillallah... dan seterusnya menghayati serta mengaplikasikan dlm kehidupan mereka

    (3)moga mereka juga mengaku bahawa mereka juga umat Muhammad saw... dan melaksanakan segala ajaran Baginda... mencintai sunnahnya...

    (4)agar Allah pelihara sy... sedara mara sy... keturunan sy... kwn2 sy... seluruh umat manusia agar tak disesatkan seperti mereka... atau berperangai seperti mereka...

    (5)agar selamatkan Islam dari penindasan dan penghinaan bukan saja dari kafir... malah dari golongan munafik... org Islam yg mengaku Islam tapi sebenarnya menghina Islam secara sembunyi (skrg cukup ramai terutamanya kat Malaysia)... dan sewaktu dgnnya...

    kalo rajin... baca laa blog sy entri tajuk TAMSILAN... jwpn sy utk tajuk entri blog she-G "apa pendapat anda"... secara kiasan... namun... insyaAllah mudah utk difahami...

    p/s:musuh dlm selimut lebih bahaya...lg bahaya kalo diri sndiri pon tak sedar yg dah jadi gunting dlm lipatan utk agama sendiri...

    ReplyDelete
  6. syah : betul pndapat awak tu..hmm..sy dah baca dah entri awak tu...maaf,payah nak komen..sbb diri sndiri jd takut dgn diri sndiri..hmmm

    p/s : blog awak salu kua benda2 yang memayahkan nak komen...cam nak implement someting la..not apply la...

    ReplyDelete
  7. boleh menggoda remaja..licik cara ini.

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)