Thursday, November 5, 2009

jUm gLOnsoRaN...

nak ngepost pasai kemahiran baru budak bujang neh..tp tak dan2 nak menangkap pic nyer..Aliff dah pandai melompat walopom ruang jarak die lompat tu alahai... dan kegemarah terbaru, panjat grill sliding door...uwhhh...cukup pantas die memanjat...lepas tu tak reti turun2 dah...nangis la tersangkut kat besi tu...padan daaaa... bahaya toll...dah tu pandai lak pilih2 baju nak di pakai kalau dia brangin la time elok ok,time datang die punya hangen...nak sua die pilih baju pun same..siap nak topi dah tu stoken kaler len2 haduuuu....anak2 korang lasak gak ke? rumah jangan kata la... tongkang pecah tu leh jadik karam-sing-a-song-walia daaa.... per pun ni untuk atok2 nenek2... ni Alif mase g Taman Bandar ari tu...ekteli dah banyak kali g..syukk!!!! ai jer men lebey sebenarnye,kaber dengan Alif..hehehe


video

video

*banyak lak video...hehehe...

5 comments:

  1. wah..si capik ade la..kui2..

    *thru,video prtma..abg long sbut nma gue..haha

    ReplyDelete
  2. taman bandar temerloh ke weh?comel sgt weh anok aok..dh beso nt mst hnsem...geram koi....koi nk kwen la..sekrg jgk koi kawen utk mndapatkn anak!

    "balik mandi lah!"aok ke yg ckp tuh?

    kah kah kah!!!!

    ReplyDelete
  3. kah kah kah!!comel betul..kepala dia terlenggok lenggok...hashshhahahahaa.....

    ReplyDelete
  4. hurm...tgk budak kecik memang menghiburkan...

    ReplyDelete
  5. pakcik :tah la...sy kot..ramei ngat yang pergi taman ari tuh...lps tu memasing sebok main bukan nak tgk budak kecik tu pom...
    0 : hmm...tu la..biler makin besar cam makin jauh jer...sedey jer..hmm...
    pakcik balik : kawen la pakcik...usaha la mencari jodoh...bak kata pepatah baru oleh seorang insan...when yu smoking then yu see the smoke...hahahaha...

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)