Wednesday, September 9, 2009

maNyak LinDU maa...

suda..hangen berubah lagik..ari ni rasa rindu sangat dengan kengkawan taim study dulu...asek rindu rinduan jer minah ni ape kesss???ari tuh rindu dengan kampung halaman yang kudurhaka tuh (ironbro..jgn komen lelebey) lepas tu rindu saat2 kami giler babas berchenta...ni rindu pada geng2 lama...sesatu jep datang...geng A5 (kami namakan diri kami sendiri..wahahaha) kenapa? sebab kami ni geng budak baik dan bijak kos bach kami,pointer mane ade bawah2 lol, kami main dekan2 (bangak gilak!!!!) semua ade ler pada kami...ciri2 yang memang kalau jejaka tgk tak akan piki dua kali nak wat colan2 isteri...hahahaha....ini kesah benar yang sebenar benarnyer tiada yang benar selain benar2 blake

NA - gadis yang kunun pemalu dan garang cam rimau suka masak2 dan makan2. tp die nih la 'mak' geng kami....date?kene bawa pakwe jumpa die dulu...lau die tak suka sure nak kua tuh penuh pesanan2 bukan takat lisan bukan lisan semua ade..lau lambat?kene bebel...tapi kami sayang Na

LIZA - yang nih sure pemalu.lau kene present die plg berat mulut...paling sweet...nampak pendiam tp lau cakap mmg tak leh stop (dgn org kenal la) suka bahasakan diri die cam die tu banyak sangat (kita...kita) suka bawa masakan mak die dari N9 banyak2 lau balik kg..die ni anak manja....hjg minggu jer ilang..dan kami sayang Liza

YAN - budak paling kecik dalam ...geng kami...keje jenis mesti nak comel2 jer...paling ramah tamah...pompuan laki semua orait...paling gediks2..hahaha....tuan nyer cerah alam..daya penarik mate kucing....die neh salu kena bebel dengan 'mak' tapi kami tahu...yan sayang kami dan kami pun sayang yan...

CHA - ni lagik sorang budak cerah alam...cam cine lau ilang spec...minah ni penin gak..pakai kontek tp still pakai spek...die kata lau tak cam tak de hidung...die paling blur...cakap pe2 mmg blur sokmo2...hahahaha....buat kerja slow n steady...dan skali lagik...kami sayang cha

tp sayang...takat2 dah dewasa ni (dewasa bukan tua ya...) smua dah bawa diri masing2..cuma henpom mendekatkan kite...tu pun kadang2 jer...banyak ngat keje2 bengong dan bodo kita buat bersama...curik2 bawa masuk keta parking kat kolej la, bawa tv cooker radio cara haram..biler spotcek smua glabah sorok....maki2 pak gad gatal yang curi spender la...gaduh2 rebut naik bas. ngorat mamat pemalu ramai2...lepak marry brown berejam2, kutuk MPP yang kunun bagus sangat tuh...ponteng kelas ekon g Mines, sesat2 kat KL..(cite2 buruk di kaber paham???) tp still kita dean list...hmm...camna korang smua ek? hmmm...rindu nyer...


3 comments:

  1. sian dia rindu...tpon la..nt ilang la rindu...tpon la klu windu k?

    ReplyDelete
  2. saje jer la...sbb oak org tmerloh..kira trubat la rindu koi neh..ni pesal cepat jer muncul..nak jadi oked ke? OKED dimana mana

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)