Wednesday, September 9, 2009

jawab TAG..(dari BK n continue dari IronBro)

maaf lerr pakchek makchek..lambat bebenor kawan jawab tag deme..kesihatan tenet tak mengijinkan la...so nih meh nak jawab...kam kate tak tepat janji lak

1. Anda rasa anda HOT?
-dulu masa leh makan Hot N Spicy yer...skang tak leh makan dah..mak marah...jangan sokong itu barang...

2. Upload gambar kesayangan anda

(ekteli tak sayang pun gambar neh...cekau lam tenet jer)


3. Kenapa anda suka gambar ini
- ai suka sebab ai suka katun die..mmg suka giler2(suka Mitsui Hashashi-MVP x-Takesugi Jr School lau tak silap)ai ni kaki bace komik sampai la ni..ai tak baca mangga URTV ape tuh.. tambah dusa..hahahaha....

4. Bila kali terakhir makan pizza
- dua bulan lepas...konon nak selebrate adik ipar punya bestday..skali die dah balik kedah maaa.. abes la mak ayah tok kena makan sama nak abes kan pizza banyak tuh..hahaha

5. Lagu terakhir anda dengar
- 'Demo Tok Se Kawe Pong Tok Sesal' lagu dikir barat...kekanda punya..nek keta trus bunyik...hessssss............


6. Apa yang anda buat sambil selesaikan tag ini
- buat bodo....

7. Selain dari name anda sendiri, anda suka dipanggil name apa
- tak pernah g suka name bukan name sendiri...orang2 je suka2 bagik name...ai dun laik oke..

8. Tag lagi 6 orang tanpa rasa kekesalan
- apa kes mau rasa kesal...ai ni sampah menyampah lau bab tag2 nih...ade lak suka2 nak tag2 ai lak...so list2 orang yang nak kena buat tag ni balik

1-BajuKurung (dah buat pun yu buat balik..ai tak pdoli)

2-mis idup ni susah (suka susah2 yep...haa...meh tambahkan kesusahan itu)

3- puan Mito...sila angkat tangan...ai ai kapten
4- miss aishah....hehehe

5- puan shila....baik kan...buat la... (merayu neh)

6- Iron Bro (kene buat gak balik...versi RAMADHAN punya)


9. Nama timangan
- kilo (eh..itu timbangan kan?tak kesah la...itu yang terlintas dalam kepala) kawan skula mase muda2 panggil ai banshe (ai de dingin gal okey..tp biler gelak payah nak stop...) tau pe benda alah tu?bukak kamus...tak pun tny si luca..die terer bab kamus mamus ni...

10. Anda seorang yang
- kadang sensitip...kadang emo...kadang baik...kadang hangen...kadang pendiam...kadang tak leh duk diam...kadang manja...kadang ngada-ngada....ala,semua kadang kandang la mudah kata... die ikut harga getah kat pasaran dunia

11. Lagu kesukaan
- lagu raya ai suka 'Satu Hari Di Hari Raya-M.Nasir' leleh yuuu
- lagu melayu ai suka ' 1,2,3... - Aris Ariwatan' pun leleh gak yuuu
- lagu omputih 'Da Moment I Saw U Cry - Mandy Moore' still leleh yuuu
- lagu paksarelasuka dikir barat....yang ni tak leleh lansung..wahahaha

12. Best food kesukaan anda
- semua masakan ma....ai jenis suka tukar2...tak pernah lekat lame dengan satu makanan...tgk anak tekak ai key??? tp masakan ma memang wajibal ngunnah

13. Sikap yang membuatkan anda stress
- bila surat fax pukul 4.30ptg tapi dalam surat benda2 pukul 3.00 ptg..mamai ke apa...mudah kata, ai dun laik las menet punya keje

14. Benda yang mesti ada dalam beg
- beg makcik ke?hmm...purse,henpom tu kompom, pen dengan pampers anak ai
15. Warna kesukaan anda
- tah...dulu tak suka warna oren merah kuning...ni okeh je...tah ler...tibai jer semua..janji tak fenin..pun ikut rege getah dunia

16. Kali terakhir anda menangis dan mengapa
-huhuhu..baru je sat...bukan nangis la..menitik air mata...baca blog Naz - Malaikatmu...huhuhu.. ku syukur ku juga seorang ibu...walopom dipanggil mama...

dah la ek....dah lama peram tag ni...ni kira aci2 bukak pintu dah la tlg jawab ni..kepada sesapa kat atas..tulun jawab balik...versi RAMADHAN punya

3 comments:

  1. apsal iron bro sll kena nih?huhuhu....kekanda org kelantan ek>?

    ReplyDelete
  2. yup...kelantan tegar..base nyer saje payah nak u pahami (dolu la)

    ReplyDelete
  3. hahahahhahah....aku dah bejaya msk line...
    akan ku gegarkan...huahuahuahuahuahuhu

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)