Thursday, August 6, 2009

Aliff JUmpa TaNAh...

las week, I had meeting to attend..(meting ke?) kat Vistana Hotel, Kuantan. n of kos taking together wit me my hubby n our little prince...benda tuh kejap jer dalam dua jam jer...starting from 2.30p.m and finish already by 4p.m tapi nak drive along to sampai Vistana...huh,cam tak berbaloi je kadang...semasa tengah ber'meting' tu...abang n his son memain ler kat parking lot Vistana...sian gak diorang.nak ke mana2 mama angkut same kan? abang kata tak perla...kira cam cuti2 Malaysia ler nih...sebelum tuh dah g Megamall (mall je mega..barang tarak) then baru ke official maksudnyer. abes jer perjumpaan tuh, cepat la balik keta (sebab sebelum masuk g meting tu Aliff tertido atas dukung masa duk cari2 mane bilik meting nyer...) ape tengok die dah elok pakai kasut main2 pasir, tanah dan rumput dah...abah nyer?duk nyandar kat pagar sambil baca flier (betul ke eja ek?) pasal eksesori keta...
mama : anak tido tak?
abah : tak
mama : kenapa?kan tadi tido
abah : dah bangun dah
lorrr..............
p/s : ni upload g video untuk orang2 kampung dan peminat Aliff skalian..thehehe...pasan...
p/s : sian anak mama...nak wat camne umah tak de tanah...sampai tak nak masuk keta sebab sukeeee main dengan bumi (????)
p/s : nyesal lak tak amik banyak gambar g TC...tu la...asyek makan dengan abang nyer hal
video

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)