Friday, August 7, 2009

soAl MenyOaL

tatau ler pasai pe ada solan gini kua...tapi cam besh gak (sebab leh sesambil tu kutuk2 orang tu kan kan kan...hehe) tapi disebabkan besh solan2 tuh...ku letak kat sini..so kepada sesape yang nak wat solan ni...silakan...(actually solan ni dalam BI..ale, kira dah translate ah...kan kita dalam pemansuhan PPSMI...muehehehe)

1) Pasangan Anda..........
- of kos THE ONE AND ONLY (hurup besar tuh) dengan izin ALLAH cuma sorang...incik MOHD AZIZI BIN MOHAMED SA'ARI my suami ku

2) Warna Kegemaran Pasangan
- biru, hitam dan putih....

3) Hobi Pasangan
- baca paper lama2....tengok Discovery Channel...pasang lagu dikir barat kuat2...belek keta....ape lagi ya?haa...mandi banyak kali pom hobi abang gak..tido,belek majalah keta sambil bebel2 hehe.. ade lagik satu tapi tak leh senarai sini kam balik kene hempuk dengan abang....

4) Kegemaran Pasangan
- lain ker????konpius...

5) Daya Penarik Pasangan
- hmmm....tak der kot..wahahaha...secara point2 tak dela...yerla, muka swet ke,idung mancung ke....die kene kenal baru tau ape yang menarik selain daripada muka innocent nyer...(ye ker?)

6) Makanan / Minuman Kegemaran Pasangan
- air dah sah2 Nescafe Tarik kurang manis makan....makan seme benda...masakan mak kat kampung dengan Patin Masak Tempoyak (ni ma masak jer) betul ke?


7) Benda Yang Anda Gemari / Tidak Gemari Mengenai Pasangan Anda
-suka bila abang masak.sedap dan pelik..abang suka campur2 ape ade kat dalam freezer n dapur tapi sedap dan sayang suka makan2 nyer..satu g, abang mudah moody marah2 tapi besa mesti abang akan pujuk balik kalau termarah sayang..wahahaha...yang len abang memang best..kam kate ngepom lebey lak
-satu benda tuh abang dah tahu..tak payah sebut la sini..tu the top of the list..lain2, mandi kerap ngat dah la lama (apa2 urusan berkaitan tandas abang meme lama) bila baca paper n tgk discovery macam duk planet lain...suka sangat buang n buat tut!!!! rata2 hahaha....(jgn piki bukan2)

8) Tanda Untuk Kenal Pasangan Anda
- kenapa?takut ilang kat fun fair ke? ade tahi lalat kat mate tepi kiri (betul ke?) tanda lahir besar kat lengan belah kiri (hee...betul ke???) parut jahit tebal kat kaki belah kanan

9) Andai Diberi Peluang Mengubah Pasangan Anda
- tak payah la...yang dah ade ni pun payah nak jaga dah..nak tukar pe lak.bukan beli kat kedai pom neh...tapi kalau boleh la (nak jugak die rupanya)...........tanak abang merokok g....hmmm

10) Pasangan Anda Sebagai............
- Suami - perfecto...buat sorang istewi nama Masyitah...abang dah terlebey sudaa....hahaha...
ingat SEORANG isteri....hahahaha
- Bapa - tak teruji mane lagik tapi so far..so gud..dan sungguh enak di makan begitu saje...wuuu Gardenia
- Kawan - setau hamba, die neh memang sorang kawan yang baik...tanya la sape2 yang betul2 jadik kawan die
- Lawan - hmm...tak pernah dengar die ade musuh..musuh dalam slimut tak tau la..hehehe...tapi masa muda2 lu penah gak gaduh dengan mamat neh (gaduh2 manja kunun..) sakit gak la hati
- Pekerja (Worker) - die ni cakap mulut jer degar2 itu ini..las2 buat gak keje...mudah di suruh..jangan tak tau spy GB neh...wahahaha
- Pemimpin - tunggu die bertanding untuk PRU akan datang..vote for AZIZI dari peti ais umah anda..kod nombor 000....gediks gediks, cayak gitu.....(sengal...)

solan die panjang g...macam solan nak kenal pasangan anda la...nnti suh pasangan anda lak wat..tgk same tak..........lupa dah mane amik solan2 neh..pe2 pom leh la try sape nak wat....haha

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)