Monday, August 17, 2009

CheriTe hJg MengghU...

syukur...abah n de gerombolan dah silamat sampai umah dah kelmarin.bukan per..dengan keadaan seme tak sehat datang ke Raub pas tu g Tanjung Malim untuk konvo Nor, plus hujan panas pelik2 menambahkan ketidaksihatan mereka2 semua...semangat ku masak sebab adik2 semua nak datang hampeh jer...hehehe...tak salahkan deme2 seme...dah tak sehat...makan pom seket jer..abah kene pantang lebey nampak nyer dengan seliaan ma...wahahaha...ini ade sket gambo mase konvo tuh...tak bergambar mane,ujan aje...tu pun Aliff dah len macam dah.kunun plan bapak bagus nak gitu gini la,slas2 hampeh...bagus gak sebab balik jer malam tu Aliff demam panas...cecah 40celcius yuu...so kepada mak2 bapak2...bagus kalau ade dalam simpanan memasing termometer..lagik molek digital ar..mudah...nak lagik bes yang guna infrared, rege pom besh...(skrang ni jadik nurse tak bertauliah kat umah..kira amik suhu badan jer ari2..sebenaknye, suka main termometer tuh...daratan kejap..wahahahaha) kalau Aliff demam tinggi g malam nih..esok kena bawak spital amek darah..wuuu...doakan jangan ler begitu...ku tak mahu....



abah cam roi je..ahaksss...amer suka wat muka spastik..buroksss

2 comments:

  1. aliff comey...cepat sihat ye..
    makcik ni belum ada baby comel macam kamu~

    ReplyDelete
  2. tak elok2 g..bimbang ni..asal malam jer demam panas...malas bw g spital lg skali..kam kena tahan wad

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)