Friday, August 21, 2009

rAMadHAn DAtaNG laGI...

syukur alhamdulillah..RAMADHAN datang lagi..hepi hepi..tersangat hepi..dari minggu lepas semangat gilerest dengan kedatangan Ramadhan taun ni..bulan seribu rahmat kepada yang tahu mencarinya..ewahh..actually tis is my first year celebrate Ramadhan wit my incik H..sebelum tu kami berjauhan die di Kedah I kat Selangor..taun lepas lak sah kan posa, raye pun tak leh...still dalam proses pantang berpantang..so incik H berposa sendiri sementara istewi die ni kat umah mak kat kampung..
sangat percaya dengan hikmah pada bulan Ramadhan ni..dan percaya semoga penyakit terjangkit-jingkit tu akan slow aktiviti pada bulan mulia neh tak pun pergi terus tak per...tak payah la ade gelombang kedua ke hape...semalam dah siap buat BUKU RAMADHAN..kira menu untuk setiap ari stat bulan posa nnti...keje sesia ke?biar la..shuke hati ar nak buat ape pom.. pelik bagik korang tp pada ku masa umo still muda nak buat benda giler2 untuk kenangan time tua..buat jerla...nnti dah masuk golden time kata buang tebiat lak...
Ramadhan pun mengingatkan tentang kelahiran putera kami tuh...kelakar je..nak buh name Muhamad Mubarak la..Muhamad Ramadhan la...sengal jek..seb baik name yang dah sah len.. kalau jadik klakar jer...taula lahir tengah Ramadhan..
pada masa yang ada ni nak wis semua blogger2 Selamat Menyambut Ramadhan al-Mubarak... puasa baik2...g terawih...(kata orang ek?) windu plak umah..hahaha...len kali la taip pasal sambut puasa kat rumah..pepun, buatlah yang terbaik untuk bulan terbaik antara beribu bulan ini...bubai...

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)