Tuesday, August 18, 2009

SaLah kaN mR PidOmAt gaK

cam besa semalam menamatkan ari Senin dengan malas..layan tenet jer..bosh pon tarak kam..hui hui hui...semangat neh nak g kuakan duit kat ATM Meben...kunun baget nak masak spesel la petang tuh...g lepas waktu keje tau jerla sesak jalan tuh..sampai kat ATM ramai lak manusie..tak per,smangat nak masak bratur la..ade la 4 5 orang manusia depan..punya la lambat sengsorang dop tret tret...dalam ati panas dah ni..skali sampai giliran ku..dengan baget bagus dan kontrol comel (sempat tgk skrin bela tudung..hape, ingat orang ade DNA macho jer ke leh buat gitu..)ku kuakan kad dari purse..skali tengok...duh, mane kad meben neh...orang blakang dah bising2...hadui... rupanyer silap tengok tadi..bukan kat Meben..tu kad len yang nak same dengan kat debit Meben tu..haiya, rasa nak tepuk dahi tepuk siku tepuk tangan pun ade...baru hengat,kad tuh ade ngan hubi...minggu lepas minta die kuakan duit tapi tak kua2 lupa nak minta...kad2 len tada..yang ade kad matrix,kad Popular yang dah mati, kad potosetat UPM dan len2 kad yang tak glemer yang sesakan idupku...dengan comel still kontrol kua dari tempat tu...pedeh wehh...orang blakang jeling2 jer..mesti die kata sian minah ni..umah die tak de cermin.datang jauh jer nak bela tudung...hush...panas ati ku...tetiba tringat post mr pido..neh mesti die ade baca pe2 seblum post entry tuh...chesss.....masak sarden jer la gamok nyer balik nanti..
p/s : semalam gelak tak hengat baca post mr pido...seb baik tak jatuh jaw akakss
p/s : rase nak minta tukar 24 jam jerk dari Raub neh
p/s : incik pidomat...pandai mandrem orang ek (tak kesah la tak kenal kite sape pom)

4 comments:

  1. she-G : tu tnda2 awl SANTAU ANGIN tu.. Jg2.. boleh merebak..

    ReplyDelete
  2. hi she-G selaku bendahari kelas darjah 6...salam perkenalan...

    hi jugak BajuKurung sebagai pengREPORTER cekgu..ehehehe

    ReplyDelete
  3. kan mak dah kata jangan gelakkan orang...degil

    ReplyDelete
  4. BajuKurung : pakar santau ek?kira tok moh la ni
    asha : hai tu u tu..saje nak jadik bndahari nak songlapkan duit korang2 seme..wakakaka...

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)