Thursday, April 7, 2011

Sian Aneeq...

iye...mama minta maaf yer sayang... mama penat ngat semalam... ngantuk gile tambah lak hujan lebat,tido kejung!!! bangun pagi2 semalam subuh2 dah bertolak ke kuantan meting-mitin-metin patah balik raub petang2 asal meting 2hari demi budak bushuk,mama rela berulang alik gitu redah jam+hujan nape jam kat kuantan tak best ha?? dah balik nak pijak kuat2 kam kena saman lak tp bila hujan melebat dengan bengkak susu sampai tangan kebas2 mama tekan juga sket abang,sori,slow ngantuk.terbabas2 daaa dan hasil tido kejung mama.... jatuh katil budak kecik tu hasil die golek2 sendiri sebab mak die tido tak kaba ingat... hmm...nak gelak ade..nak nagis pun ade...

ni pic mase die tido baik2 aje...umo 28hari

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)