Tuesday, April 12, 2011

Aneeq 6bulan

Alhamdulillah...

Alhamdulillah...

Alhamdulillah...



syukur ya ALLAH kerana dengan izin MU maka tercapai juga tekad pertama hari tu. iyer..tekad nak nyusu-berdada-kan si kecik-kacak-bermate-sipit Aneeq. dalam ragu-ragu, dalam taku-takut, dalam tak yakin berjaya juga 6bulan. walopon bukan *EKSKLUSIF tp alhamdulillah. rasanya lagi sukar nak bermula bila anak dah kedua dari bermula terus dengan anak yang pertama. sebab stigma susu tin yang-kurang-lebih-gula :) mudah dan tak cerewet. dengan sokongan incik kanda yang on off macam bateri henpon CSL tu hahaha tp ai tetap syukur. ini nak mancuba untuk target kedua. menyusu-dadakan sampai SETAHUN



susu dah agak kurang, rajin mama Aneeq memerah pun same kurang..aduhai...moga2 niat ni diredhai ALLAH..amin!!!



*kadang ade orang terlalu angungkan ke-ekslusifan die menyusu-dadakan anak.nada pun macam bagussss saja. suka dengan Puan Farhan die tak de paksa2,cara die lembut je menyokong kita. tolong la..mmg la susu ibu terbaik, tp jangan la men-down kan kami ibu2 yang tak SEHEBAT anda ni.

2 comments:

  1. amor da follow u..follow amor balik jom!

    ReplyDelete
  2. jgn risau she..takleh nk eksklusif pong takpe, yg penting niat kiter nk nyusu dier selama yg mungkin..mmg kdg2 hot gak kt ibu2 yg taksub benar ngan penyusuan ibu ni..siap dok tayang2 EBM depa yg penuh peti ais tu..

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)