Monday, October 19, 2009

kEnapA PoMpuaN sALu tAK DApat LElAki BaiK??

1-lelaki baik adalah hodoh
2-lelaki kacak selalu tak baik
3-lelaki kacak yg baik....sudah berkahwin
4-lelaki kacak yg baik dan bujang....tidak cekap mengorat!
5-lelaki kacak yg baik,bujang dan kaya, akan tetapi tak minat pada kita pulak
6-lelaki kacak yg baik,bujang dan kaya,yg berminat pada kita pulak, jenis lelaki yg suka berfoya-foya!
7-lelaki kacak yg baik,bujang,kaya,yg boleh berminat pada kita dan bukan lelaki yg suka berfoya- foya......homoseksual laa pulakkk!!
8-lelaki kacak yg baik,bujang,kaya,yg berminat pada kita dan bukan lelaki suka berfoya- foya (serta x kan menipu) dan bukan homoseks..kita yg mendekati dia dulu,dia pun suka kat kita tapi jenis org ni mesti ade masalah, seperti----mungkin bakal mak mentua kita x stuju,family kita lak x berkenan kat dia,ex gf dia datang balik ataupun kita x berjodoh dengan org jenis ni.

*hehehe..ini dapat dari blog kawan...ehem, betoi ka?
** thanx to anoor...ai pinjam dari blog yu...kepala jem lagik lepas balik kursus...baru kena basuh kaw2 nyer pasal

6 comments:

  1. eleh..pompoan tu pon mcm perfect sgt jek nk laki baik2 in everything..rindu ah makcik..

    ReplyDelete
  2. manusia besa la...saper tak nak yang baik weh..lagikpom...tu terbaik di mate die la...baik tu subjektif la sayang

    ReplyDelete
  3. hahaha susa ar camni en.
    hehe ;p

    ReplyDelete
  4. sape yang susah?noin ke?nape?hehehehe

    ReplyDelete
  5. pakcik kordi aka abgb esi kategori mde?

    ReplyDelete
  6. pakcik...no 7 kot?hahahaha...gurau jerrrr

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)