Thursday, October 8, 2009

enTRy berBaU DurHAkA...

semalam ku berpuasa...puasa yang di antara banyak2 jenis puasa yang musti ku buat... dalam ati ku berdoa jangan la ader yang ngade buat ku terpaksa membuka puasa yang baru2 nak mula neh... dah harapan tu berkecai biler bosh kol pepagi tau jer nak larik dari jamuan tuh


"ngko kene pergi jamuan tu...bla bla bla...wakil aku...bla bla yada yada...DO tahu..na na ek ena..."


hadui hati...terpaksa gak buka puasa...dengan sedih hati walopom menibai makanan selepas tu cam tak der esok dah alang2 berbuka kan???? syawal dah tinggal bape kerat dah..hey deii..pesal la nak buat jamuan raya time ni?buat la time lain?dah tu nape ler pilih nak datang sini...kerana ngko la posa ku terabai sari tau????cheisss.... ampommm tuanku...sembah patik mohon diampom..hehehehe


comel gak tengku mahkota ni kan kan kan???hahahaha

main asap2 pulak...huk huk huk..busuk tau tak

*gambar makan makanan, tarak...kes nyer?sendiri mau hengat la...hahaha....

12 comments:

  1. bukan wa tahniah lu ya?hahahaha

    ReplyDelete
  2. waaa tahniah... hehehe...

    p/s: nape tak bau pun durhaka??? :P

    ReplyDelete
  3. ah..ank tengku mhkota johor lagi market..bwa ferrari....ihihihh...

    ReplyDelete
  4. pose nam ke? hehe
    saba2 mmg mcm2 dugaan kalo nk wat mende bek ni kan.. hehe

    ReplyDelete
  5. syah : tak per kan panggil gitu..ke manje?ee...haha...dah pakai deodorant dah td..kot terbau kam kena baung negeri lak daku
    ami : ni tahap fish market neh,bw heli ke padang sini..igt heran pe?(padahal terteleng2 gak)
    noin : hai...salam kenal.tah ler..lau buat lepas syawal pom ok...smgt yu pntg...tarikh is jus a nombor laaa...bagik la can org buat kerja pahal ke kan?hehehe
    ampommmm skali lagik tuanku

    ReplyDelete
  6. HEHE..ingatkan mende la yg durhaka.

    ReplyDelete
  7. beliau mmg cumel...hehehe...ele...suke le tuh...hahahaa...

    ReplyDelete
  8. park chick : saje je..org len wat tajuk gempak plus lucah per g..ni saje je tes market
    iron : suke pom buat ape..bukan bujang trang tang tang dah..hahaha

    ReplyDelete
  9. hehehe kwn2 mmg panggil syah je... tapi kalo rasa manja (kuekue)... panggil je nama penuh... ahmad syahril... hehehe...

    ReplyDelete
  10. okeh..panggil syah...ngak mo panggil manje2..kam durhake len pulak jadik nyer..hahaha

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)