Tuesday, October 20, 2009

ePPi beStdAY mAi siS n Bro...

hahahaha...slamat2....selamat hari lahir ke tuttttt buat girah mi nor...dan jugak amad...kira okey jerla ek lah wat ucapan tuk bertiga2 orang terus...ai malas nak taip banyak2 kali... dan yang penting, ai malas la lau yu yu an yu ni interpreme banyak2 dalam blog neh... kurangla femes ai lak kam..hahahaha...first tuk my adik-in-law pada 08 Oktober lpeas...peksa bagik umphh k? untuk mi nor adikku yang baru dapat posting jgn nak beli blah jer dapat gaji... selamat menyelamatkan ari anda pada 15 Oktober dan amad jangan jadik sarip dol kg sri aman dah.. pada 21 Oktober dun nakal2...sian kat ma dan abah nuh...




ini my SIL name nak2 manje...Girah..hehehe

ini Mi Nor yaa kawan2....

ini Amad a.k.a sarip dol kg seri aman...belah kanan daaa...belah kiri akak die

4 comments:

  1. ces...per kes..puji diri sendiri...jijik aiii

    ReplyDelete
  2. weh...cakap nk knlkn adik aok te kt koi?aok nie...dooh koi yak!hehehehe....abg besi's new blog.

    ReplyDelete
  3. adik hok mane aok suke?tu yang gambar sebelah adik laki koi ke yang mane?koi ade banyok adik prmpuan....

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)