Thursday, July 9, 2009

wHAt 'ShE' waNt..sss

Assalamualaikum....
hehehe...bagi salam kos mud molek kot pepagi ney...molek ler sangat..padahal lagik due laporan.. nope,tiga laporan pembetulan kena mau anta tis week...tapi disebabkan keelokan mud ku..(padahal malas yang amat) ku bia kan dulu...ale,benda tu lau hadap bebetul siap kejap jerla..kalu hadap..kui kui kui...tambahan bosh tada,beliau cuti..apalagi tis seken bosh mula la berputeri... actually sejak menjak idung ku pepandai buat bisnis cendol ni(eeee....) kepala hots ku pun mula la macam bingai2 jer...tlinga pom same jadik kureng kedengaran..so tu yang membuatkan ku mud molek kot..har har har(hotak betul la...) wel wel wel...esok BESTday ku...setaun lagik tua dah daku..renung balik setaun yang lepas..hmm...ade la benda2 yang dah dibuat...tapi macam tak okes jer lagik...tak per..kita bawa benda2 tu ke taun depan lak...insya ALLAH umo panjang kan?? semalam abang dah nanya nak ape for BESTday ku tu...hmm...nak ape ek...hehehe...salah solan la bang...tapi nasib cepat die kaber dengan ayat..'abang tak de apa pom sebenarnya nak bagi kat sayang...tapi saje je tanya...sayang jangan marah' hehehe...tak marah pom..tak marah pom...hahaha...eh betul la, seyes tak marah...benda kechek ngat nak memarah pehal? as long as he still remember de date.. it will be fine...but..kalau boleh..hmmm....sayang nak sangat abang stop smoking..im getting tired of tis..Aliff dah makin besar..kalau boleh tak nak Aliff tahu pun abahde nyer merokok...boleh abang buat ni untuk sayang?hmmm...ni shortlist ape ku nak buat...kalau dapat la..hmmm...kene gak buat kot..insya ALLAH
-nak kemas umah sekemas2 nyer..rasa umah dah macam hape dah sebab tak dan + slema ni buat jadik malas jer...abang lak manjakan dengan tolong cooking2 (abang masak sedap tau) and washing2 minggu ney..hehe..sonot kan
-nak masak something istimewa for two of us untuk esok(sowi Aliff...Aliff bukan nak makan ngat..sebok jer kadang tu) nak cari restoran bes kat Raub ni...rasa nyer...kedai cha ya nun alip
ader la
-nak buat kad kat abang..tak kesah la BESTday ku pom...ku shuka bangat sehh....hahaha

smoga setaun lagik ku tambah umo ni...minda makin matang...hehehe...so selamat semua...esok hari ulang tahun kelahiran ku...tak mo minta ape2 (nak bagik silakan..kecik tapak tangan kutadahkan tak pe janji hadiah tu tak kecik..har har har..haru) cuma nak doakan kalian semua yang mengenali diri ini dirahmatiNYA dan kita akan kekal bersama bia baik buruk pom..it's nice to has everyone of u to be a part of my life..tis 27years life....ewah........wassalam...

1 comment:

  1. slmt ari jadi she..kite nye besday pn nk dekat gk..25 july ni huhu

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)