Monday, July 27, 2009

post khas buat Mek Yah!!!!

wahahaha...saje nak dengki kan awak Yah..padan muka..kata nak datang tak jadik datang yer..penat Lah masak tau tak?huh...nak nyohor gok..ni ler Ikan Talapia Kukus ala Mek Lah (ini real punya..bukan palsu polident nyer) cam ikan pengantin jerk merah nyerrr... muahaha..abes Abg Long sapu bersih seme tu... gasakla,sape suh tak datang..kecut2 tangan ku memasak tahu tak?ni baru satu makanan jer, dengan Kailan Goreng Ikan Masin g, puding, sambal tempoyak..memang adik yang tak berjasa..mahu tgk kakak nyer gemuk kembong sesorang makan seme ni yer? (Abg Long awak tu kalau boleh gemuk bertuah ler badan) len kali datang Lah goreng telur jer..amik kicap dalam peti..huh (majuk dah..bek pujuk)

2 comments:

  1. pergh....hbtnye mskn die..mltup..
    dun worry..nnt msk lag eh..
    haha...
    owg sje je tu,tkut die x jd msk an...da jd tu,leh la msk lag..

    ReplyDelete
  2. hampeh...ingat kodi sangat ke kakak awak ni..hey..tgk ketiak la sket masam ke tak...wahahaha

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)