Tuesday, July 7, 2009

tak shuka sleme...

huhuhu...i think my body jus go over da limit tis time...dan bahananyer my tonsil datang balik..dan cam besa lau die datang bukan sorang2..die bawa same batuk n sleme (wooo..ihate sleme) malas betul nak keje dengan idung penuh gini..kepala penin2, sendi sakit2...stat las week tensen memang teruk + sakit perempuan (yang datang 2x sebulan dah ler die punya flow..masya ALLAH..cam sungai) tatau kenapa gitu...memang tak slesa dan bile tak slesa ku mula jadik cerewet dan pulak keje sampai bertambun2 nak las2 menet..memang hangen..malam sebelum hujung minggu lak Aliff demam... tido dah kene cut down lagik dah..sebab dah janji dengan kengkawan zizi masa UPM untuk mini gathering dan nak amik roadtax keta dari adik kt Sg. Buloh(abah pos by adik) kene la g KL hujung minggu tu..sempat la jengjalan seme..badan penat jangan cakap tapi malas nak kabo...abang ajak terus balik Raub lepas anta adik ke Sg. Buloh.. iakan jerla sebab memang dah tak larat sangat..Aliff pun since die tak berapa sihat akan memanja lebey jer ler...tapi disebabkan abang pom penat kot..jadi die 'makan langsat' banyak kali sampai dah kemana2 die drive..kenala kami bermalam dan balik Raub tengahari Ahad tu jer...(sebab sempat g jalan2 sket g)rumah macam hape je...dengan kain yang berjemur masa nak g tu abes jatuh..hadui...Jadi nyer senin yang ku plan cuti untuk jaga Aliff kos nenek Raub die ade hal jadi Senin yang penuh dengan keje2 melaundry dan sewaktu dengan nyer...badan mula rasa len macam...tapi kugagah kan juga basuh ken2 yang melambak2...wuuuu, tak larat...rasa nak g kenek la plak......
p/s:sowi entry tah ape2...kepala semak jer

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)