Thursday, July 9, 2009

Aliff at Mines...

minggu lepas dah alang2 ke Bamboo River jumpa adik nak amik rodtax + mini reU kawan2 abang kat Serdang...kami secara tersengaja tersinggah la pulak ke Mines Shoping Centre..dah lame tak ke sana.. tempat besa mase berchenta dulu...tapi bukan pergi nak merendek ke apepom sane... besa g sane mesti nak shuping (sana ade Extra..kek die beshh dan murah..dan abang sebagai tukang bawa barang..hehehe) dah banyak sangat dah berubah tempat tu...huhu.. kedai kami makan Spesel VelantineChiken Chop (tak sambut Valentine pom tapi sbb nak makan chiken chop murah punya hel..) yang chiken chop nyer bentuk hati tu dah tada..kedai jual brooch kegemaran pom dah tak de...die nak wat lif ke ape tempat tu..Kyros Kebab (suka sangat...) dah tak de gak...tah ler..nek pening kepala ku dengan tempat tu..yang dah ala2 Hong Kong Malaysia (sebab banyak lampu kan) tapi multiraces orang nyer (seme warna kulit ade...hadui...cam bukan Malaysia) saje je nak share gambo kami ke sane...kali ni g kami nek Mines Cruise lak..pusing2 tasik (yang dulu nyer kotor dan busuk) dulu benda alah ni dah ade tapi tah kenapa tak nak nek..ale..lau nek pom bukan leh wat Tetanuk pom...skrang lagi bes..leh pegang2 peluk2 gitu..war war war...(ade yang rasa nyampah ker?hehehe..)


cam besh jer air niey...













tadaaa....dah tukar baju daa...sebab nek kali kedua
(p/s:abah dengan gaya kontrol mencho..)

3 comments:

Dah tulis?? Terima kasih :)