Tuesday, July 21, 2009

Walking test...

dah lame tak tulis pe benda dalam blog ni..nak wat camne..sengaja nyebokkan diri yang tak bape nak sebok ni..muhahaha...tade ar..bulan depan dah nak Ramadhan, mula la program turun melebat kos maleh la kalau terpaksa buat time posa kam?Puasa is the rehat2 time..hahaha... bosan nyer...by da way...ni latest vid Aliff...di dedicated khas untuk tok2 di kampung... tunggu Alif balik raya nanti dengan lesen penuh..har har har...insya Allah (ligan la tok2 sekalian) so agak2 leh tak tukar jadik lesen P lak?

4 comments:

  1. she..alif dh pndai jalan la..si darwisy ni jln laju sgt then jth..mls tul..tu yg sy suh die pegang meja tu..bg berani ckit..malas tulll..badan berat kot tu yg maleh heheheh..

    ReplyDelete
  2. budak besa dengan walker mmg gitu mito..tu saya tak ajar die dop dalam walker dah..letak luar walker je..lepas tu die tolak benda tu kulu kilir..ni nak bagi mantap die punya skill tgh cari menan walk n ride tu...tgk y 2nd dalam tenet harga ok tp stock abes jer...kl jual bape harga lau yang baru

    ReplyDelete
  3. da ley jln..yay...
    mang cute ank buahku yg sowg nie..
    p/s:ade bpe owg ank buahku??konfius2..

    ReplyDelete
  4. hahaha..awak kira sape g jadik anak buah awak yah..har har har....

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)