Monday, June 1, 2009

layak ke?

mueh mueh mueh...i'm home...hehehe...alkebetulan pejabat tara worang mari...so dengan sonotnyer dapat men tenetkan diri...tapi ku tau,suda ada yang jeling juling same dariku yang dop men tenet jer...hehehe...ale,lau ngko tutup itu wifi...hambe ade broadband la tuan hambe...ececeh...berlagak betoi...dahla guna broadband orang... tak kire ler...selagi buley berlagak...berlagak la dulu tuan hamba...tah kenapa ler minggu ney diriku asyik malas jer.adakah sebab tak menikmati hujung minggu?atau adekah sebab dop kira masa nak balik kampung je ujung minggu ney?thehehe...buley jadik gak..dah la bosh mulak cuti minggu ney...raya hindu la...tp tak besh gak...ape2 jadik kam kene jawab bagik pihak bosh (satu benda yang memang kubenci...nak carik alasan nak mengelentong orang hehehe...) saje je anta entri ney...tada ler ape...saje nak menambahkan benda dalam blog ney..masa tak sebok mane ni kam..dan semalam dah anta borang peraduan bayi comel tu..hehe...tu sebab subjek atas tu gitu..'layak ke?' selama ni cuma sesuka je kata nak masuk tapi tak penah pom besungguh2 nak masuk. but bile Aliff dah ade peminat tiap kali ke Tunas Manja yang tiap kali kupijak kapet depan pasaraya tu diorang akan mengerumuni Aliff dan mohon masukan putera ku tu praduan...kembang kempis la kejap idung dan hatiku yang membuatkan rasa nak mencuba masuk praduan tu...borang tu rerasanyer la...dah nak sebulan lebey terperam perap dalam handbeg...dan akhirnya ku hantar...kat bawah tu ler gambar yang ku anto untuk praduan bayi comel tu..ALiff masuk kategori bawah setaun...badan jer besar cik budak kecik sorang ni.. walopom hadiah die tada la menarik hati mane kam...tak kesah la...dapat gak, sape nak kasi benda pree skang ney..lagik pom sesaje kam..lau menang dapat la jadik budak paling comel Raub..buley ka?wahahaha...mama die pom bayi comel temerloh ape taun 1983 dolu...okey la tuh...kecik2 comel...beso lom gerenti lagik...so mase prasaan comel tu ade g...gunakanlah..

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)