Saturday, May 30, 2009

Alhamdulillah...

selamat la diucapkan kepada diri sendiri sebab sambut seken anibesari semalam...dah tulis pom post semalam nyer tapi sebab abang nak guna laptop...kena la save kan jer...lepas baca balik macam tak bes jerk post ku...
tukar balik...tukar balik...cam skema ayamas jer...wawawa...well,selamat dah diri ku menjadi istewi kepada chekgu Mohd Azizi ni dua tahun berturut2 dah..hahaha...terima kasih terima kasih sebab mengundi saya...hehehe cam sengal jer...hahaha...lebey dos agaknya budak ney.. hahaha...kadang tak terasa pom dah dua tahun kawen, cam besa jer..cam kapel2 jerk..dan biler diri terasa nak terbabas prasaan dan prasan tu ader lak sorang budak kecik ney mengingatkan status diriku...hahaha...mekacih la Aliff...kalau dulu kua berdua time kapel orang kata akan ade orang ketiga...sekarang ni pom same gak...ade orang ketiga gak...orang ketiga yang thomel...huhuhu kami sambut anniversari tu secara sederhana jer...sebab ape yang plan seme tarak jadi...lagikpo, ari jumaat tu ku kerja sampai 7.30mlm then sambung g malam tu sampai pukul 10.30...tu pom dah heret abang ngan Aliff same...tapi syukur gak bawa abang pasai pa? pasai keta kenari ku buat hal...bukan salah dier pom..kekadang nak gak sakit kam.bateri weak...tada buley start lepas ke bandar amik banner untuk Hari Belia tu...gelabah labah2 aku ni...abang maintain macho tulun settle seme (gelabah sebab bawa Aliff..memalam bawa Aliff kot kena angin malam terdemam ke ape ke)nasib seme dah okey daa... (mama nak tulis gak kat sini, ni Aliff punya pasal la...suka sangat main lampu ler hon ler ape la lau naik keta...)dan ari sabtu lak ku keje lagik...our lasr projek for may daa.. balik lepas tu penat tahap gaban...aiseh, tada jadik mau pegi beli kek dengan kad wat surprise kat abang...ahad nyer, baru ingat what day is today...mula la kelam kabut kemas umah wat laundry ape seme...ingatkan nak masak stim talapia (kira cooking2 len dari besa la) sebab miscomunikasi... abang beli benda len...tada kesah la...leh gak masak...janji ade makanan and kek (terima kasih bang..) yang penting kami hepi walopom makan meggi... (kiasan jer ney...tada ku makan keggi ner)hahahaha...dan terima kasih kat abang sebab ingat gak ari penting kita tu, tulun belikan kek lagik...kadang abang wat derk je lau datang time2 yang bagik pompuan penting.. hahaha.. jangan marah...siap wish dengan romantis lagi pukul 9.15 tu (time dah akad nikah) hehehe...shuke ler hati ku... walaupom kami idup sederhana jer...tp dah ok dah ni.. aku dah bersyukur sangat dah..alhamdulillah... hehehe.... apepom,kita akan wat plan baeeekkk punya untuk next aniversari ya bang...hahaha...terima kasih sebab sudi manjadi suami sayang untuk tahun kedua ni...dan semoga untuk selamanyer akan membimbing sayang yang kiniler rupernyer kek abang beli...sedap..hahaha...dah lama tak makan kek...untuk sebuah pekan cam Raub ade kedai kek sedap gini kira...walllahh...
















inilak gambar Aliff yang sengaja disebokan untuk bagi mama masak...kalau tak memang tak dapat masak...die same sebok nak masak (suka main kuali dengan senduk)belah kanan main air..d new interest (abah die ngajar tgk tangan tu..malu kata nyer..padahal same naik je)

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)