Monday, May 25, 2009

May has come 2 d end..

wel wel wel...may finally wil shut de door...juz 5 more day then, we'll move to June..hoping no more adhog jobs come through this last may week...dak larat dah...cukup2 ler dengan ape yang ade... simpan ler duit tu, bagik la kami kat bawah ney rehat lak..leh ke kata camtu...arap nyer jun will comes smoothly..projekbesar ade dalam 2 je untuk bulan june ni..esh esh...nak komen pasal bulan mei dah tershashul ke bulan jun lak..ektelly mei ni bagus, ade manyak cuti maa..but kerja pom same banyak dengan cuti.pada awal bulan punya la shuka hati sebab ade cuti kan...then bile dah turun program adhog tuh...rasa tanak je cuti...tanak tanak tanak...although averything stat wit mess...but all will comes de and now..cepat la abes kan...bulan ni gak alhamdulillah rezeki ku agak murah...abang pun suka2 jer bergurau canda macam orang kaya kayi sebab ade ker duit lebih bagi kami.leh la beli baju untuk Aliff...sian gak die...pakai baju nak same je...nak pakai aju pelik2 pom Raub ni panas amat...baju santai lagik selesa plak untuk budak yang sweaty cam Aliff tu...tahniah gak untuk adik APis ku...(adik ke???wargh wargh wargh)sebab dah selamat jadik tunang orang.harap leh ler meng'less'kan ape yang tak elok tu...dah nak jadik somi orang dah...so sini ade ler...sket2 gambar snap untuk diabdikan dalam internet ni...



No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)