Tuesday, June 16, 2009

nine month already...


ALHAMDULILLAH...sebulan lagik berjaya diharungi Aliff yang kami sayang..hehehe...dan semilan bulan Aliff ne disambut di umah atok2 nenek2 dan opah2 nyer....bes kam dapat balik kampung...ramai orang... (yang bes nyer mama ar kot...hehehe) walopom rutin besa Aliff dah berubah koc keramaian orang tu...tak kesah la..balik jarang2 sekali...tak tido ikut taim tu blakang kalkulate la...nak jumpa orang kampung bukan sinang...yang bes pakchek2 dan makchek2 belah mama semau ade berkumpul kat umah tok ma dengan tok abah Aliff...kat rumah tok ayah dengan opah lak cik ngah awak tak dapat balik (tada apa...hujung mnggu ni jumpa) ayah ngah yie pom tak dan jumpa...huhuu...chek cik Aliff kata dah makin cerah ayah ngah yie awak..hehehe...something new ha ayie? jeng jeng jeng......kabo2 la kat kak long yang tak jauh mane ney...ececeh...sebok jer...balik kampung kali ni banyak benda dah berubah...yang paling nampak, perubahan situasi...hmm...actually tak jumpa carik ayat len dah...bila balik dah makin nampak kedewasaan semua orang dah tak macam dulu...abah dengan mama dah dimakan usia... mama pun dah ade Aliff...dah tempuh hidup baru...sooooooo many thing tu say and to tell but...yes, sometimes something is beter to keep it secret...cam dalam komik detective conan tu kata..secret make women beutiful...hehehe....tapi bile fikir balik, suasana tu buat rasa sedih...thing never been da same again.and de fact is...thing never been repeat again (ni mula la nak jadik pemiki balik...miki benda yang dah lepas...yang lelama...)how great to be a kid again? dah ar...dah sayu la plak pepagi kat pejabat ney...kom dieorang kata ape ke hel nyer budak ni dop sendu jer...gaduh dengan laki ke ape....wes wes, ku tamo itu...so bersama2 dengan ini dilampirkan gambar2 yang ade untuk tindakan pihak tuan/puan selanjut nya...hahaha...tu je ade sebab gambar len tak memenuhi cita2 dan rasa2 ku...

ini gambar bertajuk mari pakat2 pejam mate...tah sape snap tah...Aliff bersama pok su dam nyer..gambar len ku masukkan dalam frenster la pulak yer...

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)