Thursday, December 29, 2011

Tak Kena Tak Rasa

Dah seminggu ai tak dalam tip-top kondisen kata omputih. Sejak dari Klang, slema ai makin teruk. Jangan disebut pasal mukus-mukus yang memekat dan bertukar kaler. Sekarang slema tu dah buat ai sakit kepala, sakit gigi, sakit gusi dan semua rongga-rongga kat muka. Nak nafas salu semput-semput. Cikgu kata resdung. Huuu...ye la kot. dah la asek bau busuk je idung ni ha...Dan bila hidung tak berfungsi, deria rasa pun turut sama off. Ai dah ter-pernah makan lauk nak basi. Bukan la dan belendir apa..cuma rasa dah pelik sebab deria rasa off. Lepas tu mula menandas plak keje eh...Masak bekal dan meal untuk family pun out. Goreng bihun dua hari lepas terlebih masin. Haduiii...payahnya idup tanpa dua nikmat dunia. Time sakit demam ni pulak tekak memam macam orang pregnen...seme terasa nak makan. Bukan best pon..tawar je. Huuu...cepat lah pulih...tak shuke!!!!

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)