Wednesday, December 21, 2011

Kursus Lagi...

Makcik feeeenatttttt!!!!!!!!!!!! Serius-li.....asek kursus je kejeam makcik hujung-hujung tahun ni. Seksa rasanya diri. Ari tu kat Raub ajo, lepas tu Cheras sekarang ni Klang. Makin menjaus. Makcik ni pesen tak leh jauh dari pakcik anak-anak. Kalo Raub tu memang beres jela. Cheras ok lagi kali ni Klang...terus down. Tengok dalam peta gugel dekat je, rupanya..hampsss...jaus nak mamp rupanya. Pujuk-pujuk hati, seminggu tak lama. Sekali si sepet demam, dah la demam panas, semput die pon sama datang. Abah eh silap bagi ubat. Dia beli ubat kat farmasi, dah bagi baru perasan ubat tu bukan untuk orang yang ade lelah, makin semput budak kecik tu...makcik kat Klang ni rasa nak meroyan. Dengan jadual yang agak pack, makcik gagahkan diri balik lepas abes jadual. Pukul 11.15 malam yuoullll!!! Sampai Raub dah pukul 2 pagi lebih. Pagi tu kelas stat pukul 8, pepagi bertolak balik nak kejar kelas. Kepala rasa ting tong!! Tapi tetap ku tahan Jebat...Semalam pun gagahkan diri balik jugak. Mohon skip satu kelas. Konon dapat la balik awal, petangnya. Makcik tak tahu Ki'il ni jem nye memam dahsat. Uuuu..udahla makcik ni jenis suka makan buah langsat, sampai rumah lewat la jugak. Tapi dapat tengok anak, rasa senang hati. Walopon demam tak kebah, sekurang-kurangnya semput die dah tak ada sangat.

Ini, makcik menaip dari Klang. Dengan kepala yang rasa nak beng-on. Idung dah berair, tekak pon dah sakit Ada can nak MC balik nanti  Malam ni tak balik la makcik. Huuu..sebab kena present benda kat belia malam ni. Kalo tak....tapi satu benda makcik sedar bila hampir seminggu kat Klang ni, makcik memang tak bleh idop kan Ki'il. Jem tu satu hal...MAKCIK NI MUDAH SESAT!!!

2 comments:

  1. KL mmg menyesatkan dan menyesakkan....heheheh


    semoga sepet cepat sembuh

    ReplyDelete
  2. hahaha...trima kasih jedi...slema tu still ade...demam adh ok kot

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)