Wednesday, December 14, 2011

Perah-Santan Nyer Die...

Hari senin ai coti..coti kencing-masam bukan kecemasan eh..hahaha..saje amik cuti nak amik masa jalan2 dengan Cikgu. Dah lama tak kua datim dengan Cikgu..yerla, dolu2 ai gedik2 nak cepat dapat baby. Lepas tu sekarang ni baru rasa, kami dah jarang2 manja cam baru-baru kawen. Manja2 hokey..bukan mesra2..lain tusss!!!  Dan sebab tu kami amik kata sepakat..amik time skali sebulan paling tak, anta anak2 ke rumah akak ngasuh lepas tu date berdua je.. hehehe gatai??? dengan laki makcik, bukan benda dosa la. Ade gak yang cadang nape tak g haneymun je terus. Memang kami tak pernah bulan cornflake madu pon, tapi nak tinggalkan anak lebih dari sari dan cuma berdua melencong tanpa hero berdua tu, rasa cam tak patut. Ai yang lebih2 kot, tambahan pulak Aneeq still bergayut, bile masa dah time denyut2 tu akan mengikat rindu pada dia.

Minggu ni kami ke Mines jeee... kami datim bukan jauh2 nau.. Cikgu nak banje perpum katenye. Ale...beli Body Shop suda. Ai ni kalo suh beli yang ade nama2 sket karang ai pilih yang terus merabakkan poket Cikgu tu wakakaka..so, dengan tak banyak sungeh Body Shop okeh la...

Mase masuk dalam BS tu boleh si SG tu kata "nak carik barang hantaran ke??" wahahahaa..ai sukeeee... bagus yu nyer propose ehh....memam len kali ai beli sane jela..hahaha... Cikgu op kos senyum senget. Sebab die dah tahu, dengan teguran memekar hati gitu, sure sangatla binik die akan membeli dengan kadar yang walopon tak rabakkan poket, tapi rebeh jua. So, silalah ke Body Shop cawangan The Mines yeee...hahaha apekah?? Sekarang pon ade sale...

*sambung cite perah-santan ai
lepas tu ai kata la.."saya ni dah ade 2 hero dah kat rumah tu"
"oh ya ke...tak gaya pon..cam budak2 UPM je..tambah2 lagi suami akak"
"ha'ah...budak2 UPM 5-6tahun lepas..." kembang kan kembang kan??
dasar tak leh di puji... :p

4 comments:

  1. hahaha....dating suami isteri tu biasa...

    ReplyDelete
  2. hahaha..baru2 kawen mmg la..bila dah 5tahun kawen bnda sebok2 lain tu jadi lupa..alee..g beli brg umah gak..cuma nak masa berdua je kdg2 tu..baru leh manja2..cess..gatai

    ReplyDelete
  3. gatai ngn suami sendiri...tak salah pun..hehehe..manja2 gitu...huhuhu...

    ReplyDelete
  4. hahaha....dapat pahala lagi kan shila???eh..dah sign eh SPBA...komen sket kat blog

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)