Friday, January 6, 2012

Selamat Tahun Baru 2012

Selamat Tahun Baru semua...wah,cepat nau masa berlalu kan?? Tup tup dah 2012 dah. Ai still algi duk guna ayat 'tahun depan..tahun depan' konon konpius. Awal tahun baru hari tu saje je menanya Cikgu kat mana kita nak selebret taun baru tahun ni?? Gaya tanya bajet sambut tiap-tiap tahun je kan?? Cikgu pon seperti biasa menjawab ala-ala poyo jugak sebab dah tahu isterik die saje tes ke-poyo-an die."Kita sambut kat Madison Square tahun ni" Huhhh...terus diam ai. Citt...tahu pulak die tempat tu. Ni sure die tengok nama tempat tu dalam peti tele-besen lama gile tak dengar orang sebut gini, comel kan kan???  Banyak die punya Madison Square bila ai tanya kat mana MS tu, leh die jawab depan rumah anak Pak Madi, sakit la...

Kami pulang kampung sempena cuti bertindih hari tu. Cikgu balik rumah die nak setel hal-hal kuaga dia. Ai lak balik rumah ai menyetelkan makanan yang ada kat rumah tu. Hahaha...dan malam sebelum NY tu kami adik badik dengan akal yang kurang empuk+bijak pakat-pakat masuk tandas 2 3 minit sebelum pukul 12tengah malam. Buat la apa yang patut...lepas tu bila dah masuk tahun 2012 pakat-pakat keluar lepas tu buat-buat konon takjub. Konon dah setahun duk dalam tandas...mekasih Hani Amer Ayeh yang menyokong Kak Lom muahahaha...

Tahniah buat adik-adik yang examnya best-best blake. Maaf Kak Lom tak dapat bagi semua hadiah yer la, tak achieve macam Kak Lom nak kan?? Dasar kakak kedekut, saje letak target melampau muahahaha...adik2 ramai baiii... Korang dah tahu kan kan kan?? So make sure tahun ni capai target Kak Lom minta, tapi jangan minta hadiah bukan-bukan ngat tau. Semoga famili kita best2 dan bingung2 sokmo...

4 comments:

  1. selamat tahun baru..idea setahun dalam jamban sungguh horror...hahhaha

    ReplyDelete
  2. selamat membaharukan tahun inche nizam

    ReplyDelete
  3. hahaha...horror eh??hahaha..kami adik abdik memam beng-on gitu la..besar kecik prangai same je...hak ade anak pon lupa diri bila balik kg

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)