Thursday, January 12, 2012

Jom Verangan-Rangan

Sape suka main The Sims?? Tak kesah la main kat fb ke ps ke komputer ke..janji suka. Motip main The Sims tu selain untuk budak2 tak layak kawen gedik2 konon dah kawen dengan pakwe/makwe kemudian membina hidop konon2 bahgia segala adalah untuk membina imaginasi dengan kata mudah verangan-kan rumah impian anda. Itulah game paling ai minat. Eshh..bukan kata tu je, asal hak main kene planning2 je memam minat ahhh...motip cite nak bagitau nape salu main game tuh dalam fb

Sekarang ai jumpa benda alah ni...mase godek2 carik gambar2 rumah hiasan rumah santek-santek. Besalah..orang kurang duit, berangan adalah cara memotivasikan diri...hau hau hau..tp jangan sekadar berangan jela. Buat la something utuk realisasikan impian tu kan kan kan?? Be the best, beat the rest??? Apekah.... Best sini kita leh buat plan rumah verangan kita, buat garden verangan kita..cam menan je kan? Nanti leh print dan bawak balik gadoh2 dengan Cikgu tambah verangan-kan lagi, tak cukup leh bawak masuk mimpi...hehehe..kepada sesapa yang ade impian cam ai, leh la try test benda ni eh eh??

2 comments:

  1. xsuke game camtu..game bola je aku main

    ReplyDelete
  2. ale jedi..game bola tak kene jiwa la...hahaha

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)