Thursday, May 19, 2011

Aneeq 7bulan

kejap je dan 7 bulan budak sepet-sweet-yang-kacak ni. rasa baru je pegang dia dalam labour room dengan tali pusat berjurai-jurai atas perut lepas tu woppsss,mak terlepas pegang nak!!! seb baik ade makcik misi yang tolong sambutkan.maaf la sayam, selepas sejam menahan kamu kua dari perot ye,bukan perut sebenarnya tangan mama ketaq yang hamat. bukan sengsaja nak suh sayam jatuh yaa....

- sudah sangat laju terkengsot-kengsot. nampak gaya pon macam dah nak blaja duduk walopon salu tak kena time lepas tu tergolek sorang2
-suka ngat la letak kepala sesuka hati die. dah la letak kepala tu cam bajet kepala tu dari besi proton waja, tak hengat2 dah
- sangat suka main langsir.dan selalu terbelit dalam langsir. Tok Ma kata macam Ayah Ngah Pis awak...
-suka baring atas simen..letak la tilam toto moto pon..sure akan kengsot2 lepas tu tergolek atas simen gak...
- sekarang suka gapai selipar dari celah grill umah.dah la seme benda nak di tes rasa...batuk tau tak??
- dah pndai nak rebut abrang..hahaha..nasib awak tecik je kan Aneeq. tak lama lagi abes la mama asek dengar awak gaduh berebut dengan abang
- suka membebel tah apa2 kadang dengar cam bunyi mama,kadang cam sebut abah..sama naik dengan abang. sampai abah kene jerit baru dua-dua diam hahaha...sian abang kan bang???
- kalau nyanyi lagu 'Pok Amai Amai' akan turut bertepuk.cuma bukan tepuk tangan dia la...apa ade depan mata seme dia tepuk. Nasib laaaa....

ini video masa die umur 4bulan. sora y merdu tu sora ai..sora yang tak berapa nak perindu tu sora Aliff,hahaha....video ni salu tengok time perah susu kat opes..tp nak lagi cepat rasa bling2 tu datang..tengok video Aneeq nanges..hehehe...alhamdulillah...syukur rezeki ALLAH untuk anak2 ku

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)