Friday, October 29, 2010

mAi heArTrObe....

susah jadik orang fem, glem dan jelita ni sebenarnya uhuks!!!
dikejar2 oleh jejaka jejaki yang meminati diriku
sorang asek mesej merindu...sorang lagi selalu merayu-rayu
sorang lagi selalu menangis mendayu-dayu.....nak susu sebenarnya hoh!!!

hahahaha...padan padan la makcik...
prasan la ngko sorang2..hahaha
tp betul pe...skrg ni my life sure akan salu dikelililingi oleh lelaki
lebih tepat tiga lelaki...dengan kelahiran hero baru kami
perkenalkan..my new heartrobe
Muhammad Aneeq bin Mohd Azizi
DOB 15 Oktober 2010
POB Hospital Sultan Haji Ahmad Shah, Temerloh Pahang
Berat Lahir 3.25kg
Panjang Lahir 51cm

6 comments:

  1. syukur alhamdulillah...& tahniah!!!..semoga rezeki awak sekeluarga sentiasa diberkati & dimurahkan olehNYA..amin..

    ReplyDelete
  2. amin dan insya ALLAH shila... :)
    bimbang gak tambah size family tp mak bapak die tak reti2 nak berjimat2..hahaha

    ReplyDelete
  3. 3 hero. pergh.. Dulu pernah jalan2 kt megamall.. ada 1 family ni. Ada 3 org anak lelaki. Sorang pakai costume ultraman, sorang pakai batman, sorang lagi power ranger.

    Memang hebat mak dia.. melahirkan jaguh2 dunia. Ha Ha Ha.. Ko pun bole gak gitu nanti.. =D

    p/s: sila cek blog. kamu sudah ditag join giveaway

    ReplyDelete
  4. park chick : yer..truna lagi...dan masih truna..hahaha...tah hape2 jawapan

    qas : aduhai..kene piki ape kebenda lak diorang nak pakai...y si abang ni mmg minat upin ipin..mampus nak beli kostum dorang

    ReplyDelete
  5. Salam she...
    Akak lewat keatapi lagi... hihi

    Tahniah dgn kelahiran baby boy,,, waa..pasni boleh abang dia ada geng le.. :)

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)