Wednesday, October 13, 2010

NoTa KarUT-MaRuT 1

apesal skarang asek nak feeling2 sedey je???
tengok Aliff tido sedey...
tengok kande sebok tick kertas peksa sedey...
dah la asek bace blog pun sedey2 juga
cam tah hape2....

dah la slalu lak bertukar ke mode ustajah
tak kesah la sape2 kena blasah tu..
asal ade point je mmg la nak kena tazkirah
fenat makcik tau!!!!

slain sedey2..slalu gak terlebey express feeling sayang lately
suka melangut kat opes tgk frame gambar skuarga sampai sejam
lepas tu mesej2 kande kat skolah rindu sayang bagai
kalo Aliff lak asek nak suh die cium pelok2 dah la budak tu suka jual mahai
lepas tu sure akan ade ayat...mama sayang Aliff

ni rase cam nak balik smula ke jaman kapel
tulis surat bermuka-muka surat bagik kat kande
hoh!!!!tetiba feeling sedey...
ni la kalo prangai orang duk tunggu hari
sabo jela ye bang???

*pade seme2...kenal ke tidak..minta maaf bebanyak yer
**rasa cam tak cukup kasih sayang je ade :p

2 comments:

  1. alahai..jiwang2 gitu..rlx la..pmbwakan anak tu....feelin lbh

    ReplyDelete
  2. hahaha...dah nak bersalin ni la baru peling meling..tu yang tak tahan...
    hmm...cam ade feel nak tulis surat wasiat la plak..hahaha

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)