Wednesday, October 6, 2010

aMaLaN UntUk ElaK BAyI SongSanG

sape nak songsang kan???jarang bnda sonsang2 ni orang nak??ke ade bnda yang songsang y best??tak terpiki lak dek akal ku ini...tak kesah la, ni cuma nak share pengalaman amalan yang boley membantu meng-alkali-songsang-kan baby dalam perut ande untuk y peknen la,yang tak peknen nak buat tak de hal...


1) baca surah Yassin tiap2 malam sambil2 tu usap2 la perot ande same

2) suh cik abang ande baca surah Yassin tiap2 malam dgn tangan atas perot anda niat dalam ati suh baby wat sommersoult ok??betul ke eja

3) time solat, sujud lelama sket takat anda mampu la, paham dgn perot beso nak sujud lama payah!!!

4) baca surah al-Hashr (ayat 1 - 24) tiap2 hari

5) baca surah Qursi 40x sehari....dan cara lain die, baca surah Qursi 40x dan letak same sebotol air mase bace tu ale, cam nak wat air bacaan Yassin la lepas tu minum air tu tiap2 hari dan sapu dari atas line perot ke bawah mnta tlg cik abg kalo payah

6) mohon cik abg ande baca surah Thariq (ayat 1-7) sebanyak 7kali..setiap kali lepas baca alurkan tangan turun dari line bawah pusat ke bawah

*psstt..kalo ade salah sile betulkan eh???
**cik abg kat sini refer kepada abg kerajaan ok bukan abg kelahiran
***cik abang kerajaan pun yang sah berdaftar la yerr???

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)