Friday, October 15, 2010

NoTa KarUT-MaRuT 2

abammm.... ni panggilan aliff tahu tak nape sayam pun panggilan aliff, die suka pggil gini instead using mama, ceh!!! tak nak balik kampung awal???? sbb sayam tak nak abam g skola baju herot2, sua bergosok kedut2 line patah dah ler berganda2...

abammm.....sayam degil bile abam suh tido kat katil sayam still nak tido bergolek2 kat hall depan tu sejuk, bilik panas memam la, sebab sejuk satu hal sayam kam salu panas kalo peknen tp yang penting, sayam leh tenung abam mase abam tido...lepas tu mrepek feeling bukan2 time abam tak sedar gitu..pun boleh peluk2 aliff yang salu jual mahal tu

abamm....kalo sayam balik kampung awal, nnti abam kena makan kedai. lepas tu balik umah tgk dinding , boh-sang kes takde org nak gaduh, nak bebel daa abam mula wat hobi tak sihat abam tu.elok sayam abes pantang abam yang lebey2 kurus

kalo sayam balik umah awal, abam sure suke lepak kedai dengan kawam2 abam kan kan??? owh, sayam tak shuke..dah la abam tu tak gaya orang dah kawen, lepas tu lepak2 kedai siam tu pulak???owh tidak tidak...

so abam..sabar la sket kalo sayang asek sakit2 perot..nak wat cmna, tony-brixton-hicks nyer pasal...abam pun jangan la asek marah2, sian sayam..sian Aliff..tau abam bimbang..tak pe...buat2 la tak pdulik walopon abam cuak dalam ati, takot sayam terbranak Raub..hahaha

2 comments:

  1. ..dah 15 Okt yg lpas..
    tlg jwbkn..hehehe

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)