Tuesday, October 12, 2010

38wEEks anD ComiNG

yup..dah almost 38weeks ya kawan2...
ade yang kate, takpe..anak seken..dah ade pengalaman
chies...punya la tak tau betapa hati ku berdobar2 disaat ini
bersalin bukan benda yang dibuat hari2
rasa takut, ngeri bla bla bla still ade ke ade y cool je???
kalo time Aliff dolu2 mmg time gini dah bercoti
enak2 membesarkan bayi dan diri di rumah ibu sendiri
disebabkan ade musabab tak leh elak....
38weeks pun still berlenggang di Raub ni

ya sayang, moga dengar kata2 mama
sabar ye nak kua jenguk dunia...
tunggu last weeks of October nnti..tak lama dah
meh kita same2 psiko minda kita nak menghadapi bnda ni
mama kena redha..kali ni mgkin kita berdua je kat labour room nnti
nasib abah mgkin tak sebaik dulu dapat temankan kita
dan mama pun nak berjimat cermat kali ni.. no private spital daaa..
naseb la sayang..abah mama bukan org kaya..senang sket je..hahaha
dan sayang..jgn main aci2 bukak pintu ke ape...
ni spital gomen..pelik2 kam tah hape2 plak nnti..ouch, nape bias sangat ni

coretan mama...yang takot

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)