Tuesday, July 6, 2010

waHAhAHahA...

lama gile rasa ter-paksa-rela-clash dengan si tenet ni...bape lame eh???nak wat cmna..ai ter-paksa-tak-rela g kursus..dua minggu yuuu...lepas kursus kursus..lepas kursus kursus lagi.. sakit tollll ati sebab seme kursus tu las menet sabo jela...

kelmarin secara sah ade balik kat bomi Raub yang ter-chenta ni..dengan belakang sakit gile..kaki cramp tak stop dan sakit kat ari2 rasa cam ape je...dan semalam,ditambah dengan semangat nak g kerja yang low..pegi la kenek, hajat nak amik MC org preggy ni mudah dapat MC tau..jgn mareee...sesambil cek perot ape...

dalam dah 2,3 minggu ni asek dapat brite sedey dan sakit ati...alhamdulillah..my placenta previa dah naik sket dari kedudukan sbelumnya..syukur ngat...trima kasih ya ALLAH..smoga semua berjalan lancar... 3bulan lebih lagi wehhh!!!

3 comments:

  1. aliff da ready lom nk dpt adik??da scan jntina>

    ReplyDelete
  2. owh cik ami...dan 2x scan tp tak nampak..pertama tu die duk sujud je..kedua ni die bagik bontot lak..dah tu doc tu kata die aktif..payah sket nak tgkap die..same la cam abag die kot..aliff???makin jeles ade la..duk berhempet je...tak larat makkkk

    ReplyDelete
  3. ekteli scan tu nak tgk uri dah naik ke blum...sblm ni my plasenta previa tu tahap 3...ni dah tahap 2..
    moga betul kata2 org..makin tambah bulan uri tu akan naik sndiri nnti

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)