Monday, July 12, 2010

Aliff 22month

dah 22bulan hero kecik ni..bile tgk die berlari..rase pilooo je hati..dah besar dah die..sok sok skolah, ade keje, ade makwe..kawen..lupa kluaga???hoh...nauzubillah... sedey plak pepagi neh hahaha just nak update kemajuan die..yang kira dah maju la kot???tah2 anak org lain lagi maju...tak kesah laa...hua hua

1) pandai pakai baju dah walopon dalam setiap 10 percubaan tu 9 fail..hahaha

2) nak kua g jengjalan???akan bunyi pist pist dari molot die..bkn nak pee pee yer..nak pakai minyak wangi ni ikut abah die la ni..sembur minyak wangi cam sembur aeresol soriii bang..hehehe

3) kalo makan pilih lauk wooo...besa die akan tgk lauk dalam pinggan abah die atau mama die y best lepas tu akan menempel

4) dah tahu ngadu..kalo kene buli kat umah nenek Raub walopon y buli tu budak baru merangkak hahaha die balik akan cite walopon besa payah nak paham

5) kalo minta tlg buat benda tapi die dok syok wat keje die...dia akan jawab mudah..ALAS!!! ni ikut mama die la ni

6) bangun pagi dah reti kemas tempat tido sendiri...cam angkat bantal2 die ape seme dan susun dengan tak tratur atas katil hehehe...

7) asal gelap sket je akan minta dibentangkan tilam..nak ido kata budak idong mancung ni..padahal baru pukol 6,janji kat mate die gelap


*mama abah sayang sangat aliff..walopon akan ade adik baru nnti..cinta kami tetap tak brubah

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)