Thursday, July 22, 2010

eNtrY KhAs...

*ya ampun...ini entry dimohon rayu-rayuan oleh seorang jejaki...supaya dihebahkan dalam blog dgn harapan ramai yang tolong doakan die bebetul dapat cinta pndang pertama nya ini..sabooooo jela....




inilah benda yang dok kecoh2 2 hari dah...nak tido pun sebut2 lagi sampai patah2 gigi depan beliau..tah hape2 la..seb baik la keta...layan jela krenah pakcik tu...tp yer..hyundai sonata baru ni macam merc LCK eh ke apa name nyer...tp mmg lawooooo gile la...seb baik la ai ni still pikikan 'kereta' dalam perot yang nak kua ni...kalo tak..hahahaha
so kawan2 sape2 bace entry ni..doakanla die berjaya nak menyunting cinta hati die neh...ari ni kalo tak de aral g test drive..aduiiiiii....

dari
saya isteri yang menurot perintah aje.....cessss

*trimas yer google gambar tu

1 comment:

  1. tak de org komen pun bang..hahaha...
    tak terkabul la cita2 gamak nye..sayang je nak tolak sentra tu bang...hmmm

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)