Monday, January 4, 2010

azAM kErrr???

azam???ape tuh...hahaha...bukan bukan...bukan mau buat entry pasal azam kat sini k???ape kes nak interpreme benda alah gitu.malu aii yuuu.....hmmm....dah lama tak buat entry...orang lain dah masuk puluh2 entri daaa...dengan otak yang still beku, cubalah nak wat entri gak pagi neh.. bukan nak wat keje tak...hahaha ni nak pendapat korang...henset pe yang bagus untuk ai ni..dah poning nak piki..maklum la dah tak muda dah tak al-go-go dah..so napsu kat henset2 ni dah takde...sayang henset lame tp....kena tukar....sebab????????tolong tinggalkan pendapat yerrr

-henset kerja
ni henset bodo2 jer...nokia brand ape tah tp lebey kurang cam 3310 la..suka la meng'off' diri bebila masa die suka...tgh msg ke tgh kol ke tgh cas pun die leh off kan diri die..skrin die dah calar balar giler bekas gigi drakula kecik kalau nak tgk ke baca ape2 dari skrin tu kene carik tmpat gelap baru nampak ape tertulis dalam tu..kalo tak kirim salam...gelap cam tak bayar bil letrik daaa...dah pakai nak 4 taun

-henset peribadi
same bran nokia gak tp ni 6300 ingat g sebab mase tu giler suka henset neh!!!! pakai dalam 3taun dah tp nak bagitau seme, nokia neh china mareeyyyy... nyesal gila beli cap china korang tau la ape kureng benda alah dari seberang neh...kondisi pizikal sangat elok cuma die ade penyakit sket jer...bateri mudah kong...dan suka ler meng'koma'kan dirinya tuh...paham maksud KOMA?lau padam mau nak sebulan lepas tu baru idup balik..dah anta banyak klinik...doc asek kata...angkat henset baru la amoi..haduuuu.....

soooo...ini antara syarat2 untuk henset baru tuh...

*hehehe...besa la...permintaan mesti baik...harga pun mau cantik..ada ka????
*kena tahan lasak sebab owner die lasak ++ ade anak lasak gak
*hp tu mudah nak di tekan2 keypad penting trutama masa drive or tengah meting(bawah meja)
*friendly user of kos... ai ni malas sket layan henset payah2 fangsi die
*jgn gedabak ngat...tak shukeee...
*leh simpan banyak no phone dan data2
*besa la wajib leh kol SMS dan now MMS sebab skrg repot program pe kene anta on the spot guna MMS lakkkk.... 3G??? tak payah tak per
*kena ade kamera la...yang besa pun ok jangan la pixels sampai 10 20 pixels
*hmm...tak nak seken hen...hahaha...berlagak tak hengat
*kalau boleh tak nak la jenis flip ke glongsor ke ape...tp ni tak penting mane sbb pernah patahkan henset motorola V80 tido tindih henset pada taun 1999 mase tu mahal g henset tu kan???ngamuk abah weeehhh

*sila letakkan tempat rujukan untuk pembelian jgn la bagi penjual suka temberang lakkk...
* ai kat Raub sila amik perhatian..lau takat nak bagitau ok..lau suh g beli kat tempat2 yang tak masuk akal, korang memang la...

4 comments:

  1. lor....tak tak nak suges ker pulak???ye ye jer bukak komen dgn hepi tgk ade satu komen..aduyaiii

    ReplyDelete
  2. ello ah so!

    gua ada jual henpon ma..

    i phone rm700. mau?

    ReplyDelete
  3. hak tui..ah so!!!!heiii...huh....hahaha

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)