Monday, January 18, 2010

nAK juGAkkk...!!!!

baru dapat tengok post mito wah wah wah de very wah wah la...first tengok terus jerit2 dalam ati jer la... nak gak nak gak benda alah tu... ngalahkan anak lak... Aliff tak jakun gitu...hoh!!!! abah Aliff da lame dah nak beli benda tu..sbb tiap kali balik kampung sure rebut dengan Pak Su Dam tu...sian lak Aliff...sampai tertonggeng2 jatuh budak tu nak naik brebut2..yang ni sure tak jatuh dah le ade remote sendiri lau tak mo guna pedal lagi...hoh..mau jugak mau jugak mau jugak!!!! nak g bodek abang ar nnti..heheheini tuan punya keta tersebut...hensem nyer darwisy...acik pinjam gambar yerrr
*mito..kena tunggu gaji dulu..nnti ajak zz g kl...kita g beli...huh..smgt tollll mak Aliff
**pic credict to Mito

4 comments:

  1. tu ar...cam mak die je nak naik sat g...g kedai tak payah jalan2 daaa...prasan toll (mane nak slim..hahaha)

    ReplyDelete
  2. perrgghhh... bleh ajak drift ni... hehehe...

    ReplyDelete
  3. woh...tak tahan...rempit pun dah ade y tny..ni drift lak???

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)