Wednesday, January 6, 2010

cArtA anAK derHAka...

assalamualaikum.. :p

hehehe...tetiba jer tringat nak wat entri neh bile baca komen incik syah kita tu...ape tuh??? carta...korang kenal kan carta...well, carta ni ade kat rumah ai..tak tau la kat rumah yu yu ade gak ke tak...sebab kami adik beradik ramai krenah macam2...so terwujudlah carta tu..kunun nak menjaga kemurnian suasana kat rumah..ececeh...

buat ma / abah nangis - 50 markah
buat ma / abah marah - 25 markah
ma / abah bebel pe2 - 10 markah
tak buat ape ma/abah suruh - 5 markah
gaduh adik bradik - 2 markah
cakap kasar - 5 markah

markah penuh 100 (akaun carta ni akan di update tiap minggu)
sape yang dapat 3minggu berturut2 kira hatrix la dalam sebulan...die anak super derhaka...hahaha

*siap takut2kan adik...lau jadik super duper hatrix dengan markah minus yang cemerlang..leh masuk neraka..hehehe
** rindu lak jaman muda2 neh..hmmmm
***tah ide sape tah..tp spt besa..dgn sukarela jadi tukang pembuat carta dan tolak2 markah...ai laik

8 comments:

  1. ramai adik bradik ker???jus untuk kesedaran jer...

    ReplyDelete
  2. gle ah...masuk kira lam buku ke

    ReplyDelete
  3. kitorang ade carta cam carta wat dgn kertas kadboard tu...cam duty roaster tuh...ade name..markah2 untuk 4 minggu...tp lau ari2 ade buku kecik untuk tulis2 silap salah tu...nnti hjg mggu tolak la...besh kan??har har har...

    ReplyDelete
  4. adik beradik xramai...8 jer...

    ReplyDelete
  5. jeee?????ramai la tu....sonot kan kan kan

    ReplyDelete
  6. waaahhh terlepas entri ni... nasib baik terbukak... emmm idea yg best... maybe bleh copy paste bila dah ada anak nanti... bleh tak nak tiru???

    ReplyDelete
  7. hahaha...tak pasan la komen syah...leh jer..tp leh ubah suai...sbb tak der lak markah tuk nilai positif..saje jer...suh diorang jgn riak bila wat bnda dan cuma prasaan menakutkan sebab markah makin siket...uh...rindu kat umahhh

    p/s:maybe bleh copy paste bila dah ada anak nanti... dah ade bau2 nak ade anak ke??tahniah

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)