Friday, December 25, 2009

pOSt kHaS bUAt AbaH...

CARA2 NAIK KETA (versi abah)

1) naik keta jangan hempas2 badan..sila letak bontot anda dengan elok tnpa membuat keta bergegar

2) sblm naikkan kaki atas keta..sila tanggalkan kasut/selipar dan ketuk supaya pasir2 tidak jatuh ke atas kapet dalam keta tangan pun sila basuh sbb tak nak lekat minyak2 ape

3) jgn bawa makanan/minuman dalam keta

4) dilarang meletak sebarang benda dalam poket kerusi kam bonyot tempat tu nnti tak lawa dah

5) sila pastikan cuma PAYUNG dan TISU sahaja berada di bahagian belakang tempat display kereta ke ape name org panggil tempat tu

6) bahagian depan cuma khas untuk letak replika keta antik mini dan minyak wangi sahaja

7) jangan membuang sampah dalam kereta

8) dilarang berkukik2 dalam keta... lau berani nak kena hentak try la!!!!!

*hehehe....abah jangan marah aaaaaa

9 comments:

  1. owh lupa...mean die universal dalam pameli kami..cam buat bising,gurau,bertumbuk dsb nyaa..mudah kata,ape2 yang buat abah srabut dan mendatangkan kemarahan dipangil kukik..ke ade mean lain korang???

    ReplyDelete
  2. ami : kot ler ade makna lain...mane tau...kam duk guna depan org salah paham lak

    syah : abah saya???kurang paham..hmmm..abah kita same ke camna??hehehe

    ReplyDelete
  3. "post khas buat abah" <--- ingat ke utk abah sy jgk... hehehe...

    ReplyDelete
  4. owh..kalau abah syah lebey kurang same jer prinsip penjagaan keta die kira leh la..hehee..ops lupa nak wish slamat pngantin baru...selamat menjalani kehidupan baru smoga ALLAH merahmati awak dan isteri

    ReplyDelete
  5. wah...banyak nya aturannye...hahahahah

    ReplyDelete
  6. 0 : owh...ai idup dengan org yang ceriwit...so kesian la kat anak2 nanti sebab mak die pun mmg criwit gak...hahaha

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)