Tuesday, December 1, 2009

rAYe kUrbAN...


ini mark de race....pengembala lembu untuk 3ari...asek kate sian kat lembu tu...
owh...gambaran ini agak ganas...bimbingan ibu bapa diperlukan..
pertandingan mengopek kaki lembu antara menantu dan mentua... abah siyes giler muka...takot org rampas title kee???

yeayyyyy....berjaya!!!!!! gambar tak de ketan... blakang Pak Su Dam...depan anak Aliff

8 comments:

  1. Salam she...
    Waa dah balik umah dah ya... :)
    Tak nangis ke aliff tengok ibadah kurban ari tu? Budak2 kadang takut, kesian pun ya dekat lembu tu... aliff ok kot, ceria je gambar ngan pak su Dam tu... :)

    ReplyDelete
  2. amcam boss?merioh raye>?aok raye mana tuh?

    cute anak aoks!

    ReplyDelete
  3. nak join bdk2 ni...

    YEAAYYYY....

    p/s:yahooo....

    ReplyDelete
  4. mesti gmuk mkn daging n bikin sup gear box kn....peh..feel beb...hmmm..muke aliff mkn lama mkn comel..ikut mak dia la

    ReplyDelete
  5. Salam she...
    Maafkan akk, mintak izin ambik gambar kat n3 she yg pasal yahudi laknat buat tatoo kat badan dia tu dan masukkan ke dalam blog akk. Bukan apa, nak memanjangkan kepada kwn2 kita betapa laknatnya dan keji nya yahudi ni...izinkan akak yea... terima kasih.

    ReplyDelete
  6. ouh..cpt nyor blik raub...adam rndu ko mat alif nie...

    ReplyDelete
  7. oked : mane ade tembam daa...tu versi kecik dah tu...nnti add pic time die tembam..oked tgk

    fzi : kak..balik kejap jer..bukan leh jalan per pon..hujannnnnnnnnn...aliff tak takut lembu..siap naik atas lembu g (budak g kot..tak tau pe)

    pakcik : boleh la...tp tak se bes dulu2 la...sbb ramai sedara g haji..lepas tu ujan jer...dua ari time nak korban lembu jer terang langit..lepas tu ilekk

    syah : hahaha...ni yayy pasal pe..yahoo pasal pe?pasal nak kawen ke? (ke dah slamat nikah dah)

    ami : tu makin susut badan tu..makin lasak kan???ni puji2 lebey ni nak duit raya ke ape neh..hahaha

    kak annie : amik la kak...saya pun cilok org gak... :)

    tiah : elesss..rindu ke anok adam kunun...time budak tu ade tampar2, kedekut bangat lak tuh..huh....

    ReplyDelete

Dah tulis?? Terima kasih :)