Monday, September 24, 2012

Sneak Peak...

 Kalo sekarang orang suka guna ayat teaser kan?? Benda alah sama la tu...ni gambar 20hb petang. Balik keje amik Dabel A terus bawak g tengok progress rumah.. Aliff pon sekarang dah reti minta bawak g tengok rumah.. "Aliff nak cek tandah tandas..." Banyak la...




Ini dari pintu bakal bilik kami..depan tu ruang tamu. Kecik je 17 x 10 tak silap. Dan skali lagi kali ni kami mengukur size bilik2...rasa cam dah besar skit dari ari tu tp still cam ehhh...kecik je haaa hehehe



Ruang famili...ukuran lupa daaa...tu pintu membawa ke dapur.. Tepi tu ada sliding door membawa ke beranda ke balkoni eh orang panggil. Tu budak Ultraman...dulu suka buat gaya Kamen Rider sekarang dah tukar minat daaa


Bilik ke-4 dan tepi tu dapur..

No comments:

Post a Comment

Dah tulis?? Terima kasih :)